3000 TL'ye İntel ve Nvidia Tabanlı Sistem Tavsiyesi

EventerloN

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba başlıktada belirttiğim gibi intel ve nvidia tabanlı monitör ve ssd dahil bir sistem istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

O bütçeye en yüksek performansı veren sistem budur. Rahatlıkla alabilirsiniz. Hem monitör hem de SSD sığmaz bu bütçeye. İleride SSD takviyesi yapılabilir.

Adsız.jpg

O bütçeye en yüksek performansı veren sistem budur. Rahatlıkla alabilirsiniz. Hem monit hem de SSD sığmaz bu bütçeye. İleride SSD takviyesi yapılabilir.

Eki Görüntüle 53728
Cevabınız için çok teşekkür ederim fakat anakartı asus h81m-plus ile değiştirsem olurmu o arayada bir ssd sıkıştırsam çünkü ssd istemiştim :D

Elbette olur. Ancak ucuz olduğu için Kingston V300 serisinde yönelmeyin. Birçok sorun çeken kişi ile karşılaştım bu zamana kadar o SSD nedeniyle. Hazır indirimdeyken Samsung 840 EVO 120GB alabilirsiniz.
Peki zalman kasa+ güç kaynağı almak yerine cooler master rc *** modelini tam hatıralmıyorum güç kaynaklı kasa alsam olurmu hem 600 w olanı vardı cooler master de daha kaliteliymiş gibime geliyor atrıca daha ucuz oluyor sertifikası ne bilmiyorum ama CM'ın 80+ dan aşağı olcağını düşünmüyorum bunun için ne diyebilirsiniz yada başka güç kaynaklı bir kasa bulunabilirmi ?

H97M-E gayet kaliteli ve 4 RAM slotu olan bir anakart. RC-K380 veya 350 olan modeli kastediyorsunuz sanırım. İçindeki güç kaynağında 80+ sertifikası yok ve ses yüksek olabilir. @Endülüs Özbay'ın önerdiği sistemi alabilirsiniz. Güç kaynağını 550W 80+ sertifikalı bir güç kaynağı ile değiştirebilirsiniz.

Zalman'a karşı önyargılı olmanının sebebini anlayamadım. Kullanan birçok insan var ve hepsi de memun.
Öncelikle herkese yorumlarından ötürü çok teşekkür ederim önerdiğiniz sistemi sepetime attım zalman'a karşı bir önyargım yok yanlış anladınız fakat endişelendim daha önce hiç zalman kullanmadığım için ayrıca tasarımı hoşuma gitmedi ama kasa sonuçta masanın altında duracak öyle değilmi hepinize tekrar teşekkür ederim sorumun bu kadar hızlı bir şekilde ve tartışmaya açık halde çözüleceğini hiç düşünmemiştim Technopat kalitesi olsa gerek fakat birşey daha soracaktım evga markasının afterburner veya gputweak gibi yazılımları varmı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı