3000 TL'ye İş Amaçlı Bilgisayar Toplama

ahmet1905_27

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2019
Mesajlar
95
Yer
istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
ön büro resepsiyon
Selam arkadaşlar, görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Daha hesaplı olacağını düşündüğümden Ryzen sistem toplamaya karar verdim. Mağazadan hemen almak istiyorum, o yüzden Vatan Bilgisayar'dan toplamaya karar verdim. Limitim 3000 TL. Oyun oynanmayacak, iş amaçlı topluyorum. Gelecek yıllar düşünülerek, "B" serisi anakart istiyorum. Lütfen "A" serisi önermeyin.


Sistemde bir tek kasa ve PSU içime sinmedi ama bütçe bu kadar. Daha iyi bir sistem önerecek olan varsa, yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan zorunlu değilse başka sitelerden daha iyi kasa ve PSU ile daha ucuza toplanabilir. Örnek olarak şu kasada işlemci 3200G anakart B450 yapılıp 500TL olan monitör eklenince 2500TL yapıyor. Bu sistemde de PSU çok iyi değil ama yine de alınır.
Fiziksel bir magazadan almak zorunlu internet siparişi beklemek için pek vakit yok. Kasa ve psu konusunda hiç memnun değilim ancak önerdiğiniz sistemdeki bileşenlerde pek güven vermiyor. Neticede iş amaçlı kullanılacak veri kaybı yaşamak istemem
 
Aslında iş için laptop almak daha mantıklı olabilir. İki sistemde de PSU iyi değil ve ani bir elektirik kesintisinde komple yanabilir.
Kasa zorunlu değilse buna benzer bir laptop da alınabilir.
 
sanal mağazalardan alamıyorum malesef. bu cihaz da güzel hoşuma gitti . Bir danışmam gerekecek bu cihazz için. Kendim kullanmayacağım için bir teklif sunmam gerekecek.

Notebook için tam bir paket sunuyor ancak kasa da zamanla güncellenebilir daha uzun ömürlü duruyor. yine kararı alıcı belirleyecek . teşekkürler
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı