Güzel kardeşim ekran kartım var.
Görmemişim pardon.
Güzel kardeşim ekran kartım var.
3600 veya 2700X olur. RAM 8 yeterli olacaktır. 240 GB SSD'de yeterlidir. İşlemci 9600'de olabilir.
Senin hatırına 3500 olsun ben yine hallederim deO bütçeye o işlemciler şu anki durumda hayal olur çünkü ya kasadan ya güç kaynağından kısman lazım.
3500 TL bütçeyle o sistemdeki RAM yerine -link- bunu alabilirsinİşlemci:AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
Anakart:Gigabyte B450M S2H AMD B450 2133MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı
RAM:Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri
SSD:Gigabyte 240Gb Ssd 2,5"Sata Gp-Gstfs31240Gntd Harddisk | En Ucuzu Akakçe
Kasa:FSP Powersız Pencereli Midi Tower Siyah Kasa CMT110A | Trendyol
PSU:High Power 600W 80+ Bronze | En Ucuzu Akakçe
Toplam "3158,97 TL" yapıyor.
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlım.n11.com
Ram 8 yeterli ileride hallederim. Önerdiğiniz kasa ve psu ların daha kaliteli olmasını isterdim.3500 TL bütçeyle o sistemdeki RAM yerine -link- bunu alabilirsin
Ram 8 yeterli ileride hallederim. Önerdiğiniz kasa ve psu ların daha kaliteli olmasını isterdim.
Arkadaşın bütçesi kısıtlı iyi bir işlemci istiyor eğer ek para eklerse psu alabilir hava akışında döküntü çıkacağını düşünmüyorumKasanın ne olduğu belli değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.