3000 TL'ye kadar klavye önerisi

efsanekasahonda

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller, zabıt katipliği için yazımı keyifli çok sesli bir switchi olmayan mümkünse kablosuz destekli klavye arıyorum. Benim için klavyenin Türkçe Q olması önemli ve aynı zamanda %75 boyutlu olsa güzel olur. Sizlere de öneri vermeden önce bir fikir sahibi olmanız için araştırdığım ve almayı düşündüğüm 2 klavyeyi söylemek istiyorum: Aula F75 ve Aula F99 (aslında Ajazz AK820 Pro modeli de çok hoşuma gitti ancak Türkçe Q destekli halini bulamadım. Bulan olursa link bırakırsanız sevinirim.)

Herkese iyi sosyaller, zabıt katipliği için yazımı keyifli çok sesli bir switchi olmayan mümkünse kablosuz destekli klavye arıyorum. Benim için klavyenin Türkçe Q olması önemli ve aynı zamanda %75 boyutlu olsa güzel olur. Sizlere de öneri vermeden önce bir fikir sahibi olmanız için araştırdığım ve almayı düşündüğüm 2 klavyeyi söylemek istiyorum: Aula F75 ve Aula F99 (aslında Ajazz AK820 Pro modeli de çok hoşuma gitti ancak Türkçe Q destekli halini bulamadım. Bulan olursa link bırakırsanız sevinirim.)
Dahasına pek de gerek yok bence. Kendimde kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dahasına pek de gerek yok bence. Kendimde kullanıyorum.
Karanlık ortamdaki performansıyla ilgili bir şikayetiniz var mı?RGB'si ile ilgili bazı şikayetler okumuştum ışık galiba alttan vurmadığı için harfleri okumakta güçlük çekiliyormuş..

Karanlık ortamdaki performansıyla ilgili bir şikayetiniz var mı? RGB'si ile ilgili bazı şikayetler okumuştum ışık galiba alttan vurmadığı için harfleri okumakta güçlük çekiliyormuş.
Klavyeyi ezbere biliyorsanız bir sorun olmuyor. Ayrıca evet, tuşlar saydam değil ışık geçmiyor bu da biraz okunamamazlık yapabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı