3000 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam Aula F75 gayet iyi bir klavye Rapid trigger zaten rekabetçi oyunlarda kullanamazsınız. Temu'da satılıyordu zaten 1 yıl önce, orijinaldir. Kullanın bence değiştirmeniz için pek bir sebep yok.

CS de yasaklanmış bildiğim kadarıyla ama Valorant'ta sıkıntı olmuyormuş e sporcular bile kullanıyormuş klavye değiştirmemin tek sebebi bu özellikler değil zaten F75'te çok fazla gıcırdama var.

Hocam elinizdeki yeterli zaten Rapid triggerin de pek bir anlamı yok, kaldı ki 3000 TL'ye alabileceğiniz iki üç manyetikten çok da oyununuzu boostlayacak klavye olmaz birkaç klavye dışında oda Ace 60 Pro uranus switch, ace 68 falandır, yoksa bir şey beklemeyin W60'dan odan budan belirsiz switchler bulunyr anca.
Kesinlikle işe yaramazlar diyemeyiz hocam. Çalışma mantığı ve teknik özellikleri aynı olsa da evet malzeme konusunda farklılıklar olabilir bütçeye göre. Ama ben Akko Monsgeek Fun68 ile gayet manyetiğin nimetlerinden faydalanıyorum.

CS de yasaklanmış bildiğim kadarıyla ama Valorant'ta sıkıntı olmuyormuş e sporcular bile kullanıyormuş klavye değiştirmemin tek sebebi bu özellikler değil zaten F75'te çok fazla gıcırdama var.

İlla değiştirmek istiyorsanız Ace 60 Pro veya Ace 68 alın
Not: Ace 68'i kullanan bir arkadaşım var 1 hafta falan oldu hala memnun.

Kesinlikle işe yaramazlar diyemeyiz hocam. Çalışma mantığı ve teknik özellikleri aynı olsa da evet malzeme konusunda farklılıklar olabilir bütçeye göre. Ama ben Akko MonsGeek fun68 ile gayet manyetiğin nimetlerinden faydalanıyorum.

Şunu demek istiyorum, oyunu baştan aşağı çevireceğini sanmıyorum zaten 1mmden aşağı kullanmak işkence olur, tutkusu varsa dediğm gibi sizin önerdiğiniz ve ace 68, Ace 60 Pro uranus switch alınır.

1 hafta kullanıp memnun kalındı diye klavye güzel olmuş olmuyor ki, her ürün için geçerli.

Yani haklısınız ama yurt dışında da zorluk çkeen biri görrmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı