3000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun değil hocam.

Ürün hoşuma gitti açıkçası ama bazı soru işaretleri var kafamda F75 ten çok çok iyi bir klavye mi ve ace 68 le fiyatları aynı neredeyse hangisi daha iyi aralarında.

Ürün hoşuma gitti açıkçası ama bazı soru işaretleri var kafamda F75 ten çok çok iyi bir klavye mi ve ace 68 le fiyatları aynı neredeyse hangisi daha iyi aralarında.

Oyun konusunda switch olarak daha iyi hepsinden uranus switch, ace 68 ile Ace 60 Pro uranus switch arasında belirli bir fark göremedim boyut dışında.

Oyun konusunda switch olarak daha iyi hepsinden uranus switch, ace 68 ile Ace 60 Pro uranus switch arasında belirli bir fark göremedim boyut dışında.

Sanırım Ace 60 Pro'yu alacağım son bir sorum olacaktı bu ürüne farklı keycaps alıp onları taksam bir sorun olmaz değil mi önerebileceğiniz keycaps var mı?

Galiba tek fark kasa yapısı

Sanırım Ace 60 Pro'yu alacağım son bir sorum olacaktı bu ürüne farklı keycaps alıp onları taksam bir sorun olmaz değil mi önerebileceğiniz keycaps var mı?

Yani uyumluluğuna bağlı önerebileceğim pek keycaps yok.

W60 oyun için son çare ve W60 il W75'in farkı yok.

Hocam içimin sinmediği bir klavyeye 3500 TL vermek istemiyorum en azından ucuza aynı işlevi görecek ve F75 ten daha iyi olan bir klavye varsa onu alayım bari.

W60 oyun için son çare ve W60 il W75'in farkı yok.

Hocam Ace 60 Pro'nun şu versiyonunu alsam çok bir şey fark eder mi fiyat olarak epey fark var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı