3000 TL'ye kadar klavyeler önerileri

Merhaba, iyi Sosyaller. Bugün 3000 TL'ye kadar olan klavyeleri söyleyeceğim. Bir nevi rehber olarak düşünebilirsiniz.

100- 500 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz:

500-1500 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz.

1500- 3000 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz.

Bu rehberi @Lusyz ile birlikte hazırladık sizlere. Alacaklara hayırlı olsun.

Liste güncellendi. Eklenmemiş klavyeler eklendi ve @JakerT4 sana çok ama çok teşekkür ediyorum uyarı için tekrardan, ınca klavye listeden çıkarıldı. Sorunlu modeller çıkarıldı.

100-500 TL arası:

500-1500 TL arası:

1500-3000 TL arası:

Eklenmemiş klavyeler varsa söyleyebilirsiniz.

Bunun gibi bir listeye bence ducky klavyelerde eklenmeli kullanıyorum ve memnunum üst segment bir klavye.

@550519 keşke klavye almadan önce görseydim hocam konuyu ASUS TUF K1 kullanmaya başladım 1-2 ay önce iyi klavye midir?

@550519 keşke klavye almadan önce görseydim hocam konuyu ASUS TUF K1 kullanmaya başladım 1-2 ay önce iyi klavye midir?
Ah be hocam ya. En fazla 500-600 lira edecek bir klavye kendisi, pek iyi bir seçim olmamış gibi duruyor. Onun fiyatına daha iyileri vardı. Keşke bana, sevgili arkadaşım @JakerT4'e, @Lusyz'e ve tabii ki @Kiznaiver hocama danışsaydın.

İndirimde buldum diye almıştım İtopya'da 650 liraya düşmüştü almak istemiştim yetişemedim 900 liraya satın almıştım.

Ah be hocam ya. En fazla 500-600 lira edecek bir klavye kendisi, pek iyi bir seçim olmamış gibi duruyor. Onun fiyatına daha iyileri vardı. Keşke bana, sevgili arkadaşım @JakerT4'e, @Lusyz'e ve tabii ki @Kiznaiver hocama danışsaydın.

Şu anlık memnunum bir problem olmaz umarım Armoury Crate'den rengini ekran kartı RGB'si ile aynı vs yapıyorum ışıklarının az olması dışında problem yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı