3000 TL'ye kadar klavyeler önerileri

Merhaba, iyi Sosyaller. Bugün 3000 TL'ye kadar olan klavyeleri söyleyeceğim. Bir nevi rehber olarak düşünebilirsiniz.

100- 500 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz:

500-1500 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz.

1500- 3000 TL arasında bu klavyelere bakabilirsiniz.

Bu rehberi @Lusyz ile birlikte hazırladık sizlere. Alacaklara hayırlı olsun.

İndirimde buldum diye almıştım İtopya'da 650 liraya düşmüştü almak istemiştim yetişemedim 900 liraya satın almıştım.

Şu anlık memnunum bir problem olmaz umarım Armoury Crate'den rengini ekran kartı RGB'si ile aynı vs yapıyorum ışıklarının az olması dışında problem yok.
Hemen hemen aynı fiyata Redragon K582R Surara veya Corsair K55 RGB PRO alabilirdin, pek önemli değil, almışsın artık, iade süreci süresi de geçti zaten. Kullanmaya devam et memnun isen.

Hemen hemen aynı fiyata Redragon K582r surara veya Corsair K55 RGB Pro alabilirdin, pek önemli değil, almışsın artık, iade süreci süresi de geçti zaten. Kullanmaya devam et memnun isen.

1-2 yıla değiştiririm hocam.

@550519 yazınızda tam olarak aradığım klavyeyi buldum, makro tuşları, ses açma kısma tekerleği, mekanik ve bilek desteği fakat markayı neredeyse hiç duymadım yorumlarınız nelerdir? Bu konuda ona göre hemen sipariş vermeyi düşünüyorum da.

@550519 yazınızda tam olarak aradığım klavyeyi buldum, makro tuşları, ses açma kısma tekerleği, mekanik ve bilek desteği fakat markayı neredeyse hiç duymadım yorumlarınız nelerdir? Bu konuda ona göre hemen sipariş vermeyi düşünüyorum da.

Bu klavyeyi listeden çıkarmayı unuttuk, pek iyi bir klavye değil. HyperX Alloy MWK100 alın hocam. O daha iyi.

@550519 hocam uzun süre olmuş konu açılalı fakat fikrinizi almak istediğim bir konu var. Şu an elimde Redragon K361 castor bulunuyor. Genelinde güzel bir klavye ama daha premium bir hissiyat istiyorum. Sizce dieryadk61e almalı mıyım? Fiyat farkına değer mi? hissiyat olarak fiyat farkına değecek kadar kaliteli mi? bu gibi sorular oluşuyor akılda. Düşüncelerinizi duymak isterim.

@550519 hocam uzun süre olmuş konu açılalı fakat fikrinizi almak istediğim bir konu var. Şu an elimde Redragon K361 castor bulunuyor. Genelinde güzel bir klavye ama daha premium bir hissiyat istiyorum. Sizce dieryadk61e almalı mıyım? Fiyat farkına değer mi? hissiyat olarak fiyat farkına değecek kadar kaliteli mi? bu gibi sorular oluşuyor akılda. Düşüncelerinizi duymak isterim.
Deger tabii ki.

Eline sağlık custom ağırlıklı klavyeler listede yok sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı