3000 TL'ye kadar kulak içi kulaklık önerisi

Ivylean

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
242
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Zotac Geforce RTX 3090 Oc Edition
İşlemci: Amd Ryzen 7 7700X
Anakart: Gigabyte B650m DS3H
Ram: Corsair Vangeance 32 GB 6000 Mhz
SSD: Kingston FURY Renegade 1 TB
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Daha önce hiç Bluetooth kulaklık kullanmamıştım, o yüzden almışken kalitelisini alayım istiyorum.
Normalde Samsung Galaxy Buds 2 Pro almayı düşünüyordum ancak farklı telefon modellerinde her özelliği desteklemediği için bundan caydım.

Kullandığım telefon POCO X3 Pro şu an kulaklık olarak aklımda Anker Soundcore Liberty 4 nc var sizce kalteli midir ya da sizin farklı önerileriniz var mıdır?

Teşekkürler şimdiden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Liberty 4 nc önermeye gelmiştim ben de.

Amazon üzerinden biraz araştırıp bakıyorum nothing ear 2 gözüme çarptı, biraz pahalı 3700 lira ama bayağı bir övülmüş, bilginiz var mı kulaklık hakkında?
 
1711716703040.png

Geçenlerde hanıma aldım ekstra 3 parça farklı boyutta kulak içi yastığı ile geliyor. Uygulaması falan da güzel sağ sol kulaklığın şarjını da kutusunun şarjını da gösteriyor. Telefona bağlarken cahillikten biraz sıkıntı yaşadık ama çözdük en sonunda. Gayet güzel bir ses kalitesi var. Şansen kullandığım Razer Hammerhand ile karşılaştırdığımda baya baya harika ve net diyebilirim. Kendi sitesinde 3500TL. Amazondan alırken Maximum kartın varsa Maximum içinden kampanyaya katılarak amazondan farklı günlerde 2000TL üzeri 5 alışverişine her alışverişinde 200 TL Maxipuan veriyor. 2300-2400 Lira gibi birşeye gelmiş olacak. Tabi bu maximum kampanyasını farklı ürünlerde de kullanabiliyorsun sanırım. Çok detaylı bakmadım ama bakarsın ona.
 
Eki Görüntüle 2153500
Geçenlerde hanıma aldım ekstra 3 parça farklı boyutta kulak içi yastığı ile geliyor. Uygulaması falan da güzel sağ sol kulaklığın şarjını da kutusunun şarjını da gösteriyor. Telefona bağlarken cahillikten biraz sıkıntı yaşadık ama çözdük en sonunda. Gayet güzel bir ses kalitesi var. Şansen kullandığım Razer hammerhand ile karşılaştırdığımda bayağı bayağı harika ve net diyebilirim. Kendi sitesinde 3500TL. Amazon'dan alırken maximum kartın varsa maximum içinden kampanyaya katılarak Amazon'dan farklı günlerde 2000TL üzeri 5 alışverişine her alışverişinde 200 TL MaxiPuan veriyor. 2300-2400 lira gibi bir şeye gelmiş olacak. Tabii bu maximum kampanyasını farklı ürünlerde de kullanabiliyorsun sanırım. Çok detaylı bakmadım ama bakarsın ona.

Ekstra info için çok teşekkürler. Hem fiyatı diğerlerine göre daha uygun, hem de fazlasıyla övgü almış birazdan siparişini vereceğim. Hepinize teşekkürler tekrar arkadaşlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı