3000 TL'ye kadar TV önerisi

Makaleler
33
Yer
Kadıköy
Daha fazla  
Bu güne kadar PC monitörünü aynı zamanda da TV olarak kullandım dizi ve filmleri projeksiyondan izlediğim için TV almaya ihtiyaç duymamıştım ama artık duyuyorum :)

Öncelikle 32" benim için yeterli, uydu alıcılı olmasına gerek yok çünkü digitürk kullanıyorum, smart olmasa da olur projeksiyon ve MI box kullanıyorum. Benim için en önemli şey görüntü kalitesi, annemin evindeki 7-8 yıllık LG son model yerli TV'leri ezer geçer görüntü kalitesi olarak. Bu nedenle LG, Samsung, Philips gibi markalara güveniyorum ama fiyatlar bayağı uçmuş, 4K'ya 32" satıyor LG.

3000 TL'ye alabileceğim görüntü ve malzeme kalitesi iyi olan bir TV var mıdır ya da direkt bunu alıp geçeyim mi? Bu üründe de beni en çok ikilemde bırakan şey VA panel olması.

Hocam şu an kullandığım televizyon 6 yıllık hiç sorun yaşamadık sürekli Netflix izliyorum ondan modelini nasıl öğrenebilirim televizyonun?

Samsung'un TV olarak görüntüsü güzel. Kendim de kullanıyorum. LG de iyidir. Samsung alabilirsiniz.

Samsung'un TV olarak görüntüsü güzel. Kendim de kullanıyorum. LG de iyidir. Samsung alabilirsiniz.
Samsung VA panel monitör de kullandım görüntü kalitesi gayet iyiydi, teşekkür ederim. Sanırım bu piyasada TV almaktan daha mantıklı olacak benim için.
Hocam şu an kullandığım televizyon 6 yıllık hiç sorun yaşamadık sürekli Netflix izliyorum ondan modelini nasıl öğrenebilirim televizyonun?
Arkasında yazmıyor mu modeli ya da menüde?

3300 TL'ye 43' Vestel televizyon aldık dedemlere. Smart TV, internet vs. özellikler var. Bizim evdeki 5 senelik LG TV'nin görüntü kalitesi ile karşılaştırınca gerçekten çok fark var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı