3000 TL'ye klavye önerisi

Sadece rekabetci icin almiyorda manyetik gereksiz. Geteksiz abartilmis bir balon ve bunuda bir manyetik kullanicisi olatak soyluyorum. Mekaniklet hala malzeme kalitesi, hissiyat ve yalitim olarak cok onde. Manyetiklerinde pek bir artısı yok al benisi olan.

F75 ile F75 Max arasindaki tek fark ekran. Epomaker HE75 Tri en iyisi 3000 TL altinda. Manyetik eger amacin sadece ama sadece rekabetci oyunlarsa, malzeme kalitesi, hissiyat, yalitim senin icin arka plandaysa alinir ancak
Anladım. Teşekkürler. Aradaki fiyat farkına değer mi epomaker ile x75 arasına? Çok bilgim yok bu konularda.

Sadece rekabetci icin almiyorsa manyetik gereksiz. Gereksiz abartilmis bir balon ve bunuda bir manyetik kullanicisi olarak soyluyorum. Mekanikler hala malzeme kalitesi, hissiyat ve yalitim olarak cok onde. Manyetiklerinde pek bir artısı yok al benisi olan.

F75 ile F75 Max arasindaki tek fark ekran. Epomaker HE75 Tri en iyisi 3000 TL altinda. Manyetik eger amacin sadece ama sadece rekabetci oyunlarsa, malzeme kalitesi, hissiyat, yalitim senin icin arka plandaysa alinir ancak
Ben kullanıyorum. Mekanikte kullandım. Her türlü daha kaliteli reis.

Sizin düşunceniz hocam. Manyetik hall effectli snap tapli bir klavye malzeme yapisi da kaliteliyse mekaniklere bin basar. Bu nedenle zaten tüm dünyaca kabuk edilmiş bir görüştür bu. Tüm yabancı kanallarda hemfikir açıkcası.
Elimde hem mekanik hem manyetik var. Iyi bir mekanik kullanmadiysan yukseltme yapnidsin gibi gelmesi normal. Daha iyi falan degil manyetik. Nuphy Air75 HE Jade Pro var elimde.

Sizin düşunceniz hocam. Manyetik hall effectli snap tapli bir klavye malzeme yapisi da kaliteliyse mekaniklere bin basar. Bu nedenle zaten tüm dünyaca kabuk edilmiş bir görüştür bu. Tüm yabancı kanallarda hemfikir açıkcası.

Snaptap ve rapid triggerin eger movementin ortalama ustuyse nerdeyse hic bir etkisi yok. Faceit 2300 eloyum ne kadar ayarlasamda fark hissedilmiyor, asiri minimal etkileri var. Hepsi abartilmis ozellikler. Mekanikler denk fiyattaki manyetiklerden her zaman hem yalıtım hem hissiyat olarak cok daha iyi. Dunyaca kabul edilmis bir gorus falanda degil. Hem mekanik hem manyetik kullanan cokca kisi ayni fikirde benle forumda bile. Manyetik almak icin henüz daha erken ozellikle hissiyat isteniyorsa. Ust segment manyetikler bu konuda ne kadar toparliyor olsada bir mekanik olamiyorlar asla.

Snaptap ve rapid triggerin eger movementin ortalama ustuyse nerdeyse hic bir etkisi yok. Faceit 2300 eloyum ne kadar ayarlasamda fark hissedilmiyor, asiri minimal etkileri var. Hepsi abartilmis ozellikler. Mekanikler denk fiyattaki manyetiklerden her zaman hem yalıtım hem hissiyat olarak cok daha iyi. Dunyaca kabul edilmis bir gorus falanda degil. Hem mekanik hem manyetik kullanan cokca kisi ayni fikirde benle forumda bile. Manyetik almak icin henüz daha erken ozellikle hissiyat isteniyorsa. Ust segment manyetikler bu konuda ne kadar toparliyor olsada bir mekanik olamiyorlar asla.
Tamam hocam istediğiniz gibi düşünün ben farkı hissediyorum o nedenle farklı düşünüyorum. Herkes istediğini sevsin.

Buna keycaps alsam da beyaz değil bu arada Aula F75'in bazı sıkıntıları olduğunu duydum özellikle çift basma ve algılamama konusunda yoksa onu alacaktım.

Kim dedi çift basma sorunu var diye. Bozuk olanı denk gelmiştir ona. Ya da su dökmüştür bozmuştur. 1 yıldır kullanıyorum 1 sefer kopma bile yaşamadım. Millet 1 kere sorun yaşayınca gömmeyi ne kadar seviyor.

Bu fiyatlardaki manyetik klavyeler:

1761217101172.png

Son düzenleme:
Buna keycaps alsam da beyaz değil bu arada Aula F75'in bazı sıkıntıları olduğunu duydum özellikle çift basma ve algılamama konusunda yoksa onu alacaktım.

F75'in bir kronigi falan yok. Tek eksisi yaziliminin cok iyi olmamasi. 3000 TL altinda cok fazla secenek yok zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı