GoodbyeDPI nedeniyle CS2 güven faktörü düşer mi?

Hayır hocam psikolojiden ibaret yeşil güven faktörüm olmasına rağmen her el hile geliyor.ÖY

Hayır hocam psikolojiden ibaret yeşil güven faktörüm olmasına rağmen her el hile geliyor.
Knka o öyle degil şimdi senin oynadıgı kişilerin güven faktörleri senin ile aynıyısa sende yeşil görünür güven faktörü yüksek olan oyuncularla girdiginde yazıyor yani demek istedigim bizim cocuklarla girdigimizde onlarda yazmıyor benim için yeşil görünüyor lakin bizi ana oyuncu kitlemizle girdigimizde onları güven faktörü cok iyi onlarda ben kırmızı görünüyorum

Kanka o öyle degil şimdi senin oynadıgı kişilerin güven faktörleri senin ile aynıyısa sende yeşil görünür güven faktörü yüksek olan oyuncularla girdiginde yazıyor yani demek istedigim bizim çocuklarla girdigimizde onlarda yazmıyor benim için yeşil görünüyor lakin bizi ana oyuncu kitlemizle girdigimizde onları güven faktörü cok iyi onlarda ben kırmızı görünüyorum.

Bunu güven faktörü için söylemedim hile için söyledim yüksek düşük fark etmiyor oyun hile kaynıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı