Kingston A400 240 GB 500/350 MB SATA 3 2.5" SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Dark Compact 130W VESA Destekli SSD Ready Mini ITX Ofis Kasa Mini ve Performanslı Ofis Bilgisayarlarının Yeni Bakış Açısını Yansıtan Dark Compact ile Kolay All-in One Kurulumu! Portatif ve Performanslı PC Devrimi Şimdi Başlıyor! Dark, yeni nesil düşük güç tüketimli masaüstü PC deneyimini...
MSI B450I Gaming Plus AC AMD B450 3466MHz DDR4 AM4 Anakart en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Eğer B450 düşünürseniz BIOS güncel gelmediği için 2. nesil işlemci garanti olur:
Cep telefonu, TV, bilgisayar, saat, moda, bisiklet, tatil, kitap ve dahası en uygun fiyatları ile online alışveriş sitesi ve alışverişin uğurlu adresi n11.com'da!
Çok ısınıyorlar, içini açıp macun temizlemeye bile korkuyorum zarar gelecek diye. Bana göre hiç bir masaüstü bilgisayar laptopa eşit değil. Şu an kullandığım ve isteklerimi karşılayan bir laptop var, ama drop yüzünden oyun oynayamıyorum. Kullandığım laptopun deli eden sesi var bir de.
Doğru diyorsunuz. Laptop dökülüyor ama, aradaki kapak kırıldı ve görüntü kabloları falan gözüküyor ve zarar görecek gibi, bataryası da %32 sağlığa sahip, ara kapağı koymadığım için menteşeler bağımsızlığını ilan edip üst ve alt kapağın arasına girmiş, zarar görmemesi için ellemiyorum. Bugün 1 saat kadar TF2 oynadım, neredeyse 1-2 saniyelik droplar yiyordum 3-4 dakikada bir. Hassas olmalarından dolayı çok ilgilenemiyorum laptop ile.
A320M ITX'li sisteme 3400G koysak nasıl olur? Yoksa çok daha düşük bütçe ile laptopu yenileyeceğim, RAM'leri iptal edip 2x8 şekilde Corsair RAM SO-DIMM RAM alacak, Caddy alıp 500 GB SSD ekleyecek, kırılmış kapağın yenisini alacak, işlemci ve GPU'ya termal macun yerine sıvı metal uygulayamayı planlıyorum. Hassas olsalar da cesaretimi toplayıp yapmam gerek. Bataryayı da değiştireceğim.