3000 TL'ye Monitör Dahil GTX 970 Tabanlı Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Eyvallah @Adion kardesim adamin dibisin Allah senden razi olsun keske herkes sizin gibi yardim sever olsa hayatinizda basarilar dilerim birde so olarak kendi sistem ozelliklerinizi yazabilirmisiniz

@Blaxis Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Sistem özelliklerim: Intel Core i5 4590 3.3 GHz(Turbo 3.7 GHz) - MSI GTX 970 GAMING 4G - MSI Z97 PC Mate - GSKILL 8GB (2X4GB) Dual Kit Ram - Seagate Barracude 1 TB 7200 RPM Harddisk - Zalman 600LX 600W Güç Kaynağı - Zalman Z3 Plus ATX Kasa - Creative X-FI Surround Pro 5.1 Ses Kartı

@KranosChara @MF @Adion aşağıdaki sistem nasıl? monitör dahil 2800tl ediyor + birde güç kaynağı alınacak

Dosya Ekleri

• 970 + i5 4460.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 563
@Adion bu iki sistemlede gta 5 ultrada 60 fps gorebilirmiyim birde bana ses karti lazim olacakmi yani almam lazim mi?

@Adion bu iki sistemlede gta 5 ultrada 60 fps gorebilirmiyim birde bana ses karti lazim olacakmi yani almam lazim mi?
İşte sana o yüzden r9 280x i öneriyorum bütçen artar ve daha güzel anakart alabilirsin yada ses kartı.

Bende sistem toplayacağım bu yaz doların düşmesini ve notların gelmesini bekliyorum.

@Adion oh oh tamamdır bunlara ek olarak işlemci soğutucu veya ekstra dan kasa fanı lazım olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…