3000 TL'ye Monitör Dahil GTX 970 Tabanlı Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Eyvallah @Adion kardesim adamin dibisin Allah senden razi olsun keske herkes sizin gibi yardim sever olsa hayatinizda basarilar dilerim birde so olarak kendi sistem ozelliklerinizi yazabilirmisiniz :)
 
@Blaxis Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. :) Sistem özelliklerim: Intel Core i5 4590 3.3 GHz(Turbo 3.7 GHz) - MSI GTX 970 GAMING 4G - MSI Z97 PC Mate - GSKILL 8GB (2X4GB) Dual Kit Ram - Seagate Barracude 1 TB 7200 RPM Harddisk - Zalman 600LX 600W Güç Kaynağı - Zalman Z3 Plus ATX Kasa - Creative X-FI Surround Pro 5.1 Ses Kartı
 
@KranosChara @MF @Adion aşağıdaki sistem nasıl? monitör dahil 2800tl ediyor + birde güç kaynağı alınacak
 

Dosya Ekleri

  • 970 + i5 4460.png
    970 + i5 4460.png
    31,2 KB · Görüntüleme: 563
@Adion bu iki sistemlede gta 5 ultrada 60 fps gorebilirmiyim birde bana ses karti lazim olacakmi yani almam lazim mi?
İşte sana o yüzden r9 280x i öneriyorum bütçen artar ve daha güzel anakart alabilirsin yada ses kartı.

@Blaxis Hayır ses kartına gerek yok. Yani özel olarak isterseniz alabilirsiniz. Fakat zaten anakart üzerinde bulunuyor. Bunu dışında GTA 5'te yumuşatmalar kapalı bir şekilde 60 FPS görebilirsiniz. :)

@KranosChara 2960 TL diye hatırlıyorum. Fakat dolar 2.39'du ben aldığımda.
Bende sistem toplayacağım bu yaz doların düşmesini ve notların gelmesini bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı