3000 TL'ye Monitör Dahil GTX 970 Tabanlı Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

@Adion her şey için teşekkürler son bişiy daha sorucam bu eksen yapıp eve mi yolluyor yoksa orada hemen yapıp elimize mi tutuşturuyor? Ama eksen bilgisayar sadece bir internet sitesiyse tabi ki eve yolluyodur.
 
Dükkanları var diye biliyorum. Oradan alırsanız orada verirler hemen. Fakat internetten sipariş verirseniz eve kargo ile gelir. :)
 
Ben bi baktim da yok gibi ankara da yaşıyorum sanirim burda subeleri yok. Internetten soylesem kargoda sıkıntı olurmu acaba :/ urune zarar filan gelme ihtimali @Adion
 
Bir sıkıntı olmaz. Merak etmeyin. Güzelce paketler onlar. Zaten artık ürünler kutuların içinde süngerler ile falan korunuyor. :)
 
@nitrotoure Forum üzerinden yeni konu açarak sorabilirsiniz. Forumda özel mesaj sistemi yok. Konu açmayı bilmiyorsanız şu rehberi izleyebilirsiniz. :)
@MichaelDeSanta13 Hocam i5 4460 ile i5 4590 arasında çok bir fark yok. Benim i5 4590 alma sebebim ise hem aralarında çok bir fiyat farkı olmaması hem de i5 4460 Turbo Boost ile 0.2 GHz artış sağlarken i5 4590'ın 0.4 GHz artış sağlaması. Bu yüzden aralarında 0.3 GHz bir fark var. Tabii ki bunun performans anlamında pek bir farkı yok. Ancak benimki biraz da kuruntuydu. Bu yüzden Z11 NEO hoşunuza gittiyse i5 4460+Z11 NEO alın derim. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı