Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler burada yeniyim doğru yere yazdığımı düşünerek size danışmak istedim. Şimdi gelelim konuya 2. el ve sıfır parçalardan 3000 lirayı baz alarak bir sistem toplamak istiyorum araştırdığım bilgilere göre böyle bir sistem düşündüm sizin de önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.
Toplamaya çalıştığım sisteme gelecek olursam.
Siteyi tam olarak bilmiyorum ne konuda güvenebilirim diye araştırma yaptım ve gidip mağazalarından almaya karar verdim kargo vs işlerinde sıkıntı çıkmaması için görerek almak mantıklı geldi burada ki 5 ürün internette ki tüm sitelerden en uygunu ve tek bir sitede görünüyor buna ek olarak ise
Neo Forza 8gb Encke 3000mhz Cl15 1.35v Ddr4 Soğutuculu Ram - n11.com.
2 Adet düşündüm ve Total'de 2.294 TL'ye denk geliyor geri kalanıyla da monitör gibi düşündüm bu sistem sizce iyi mi veya ne gibi değişiklikler yapabiliriz farklı önerileri olan varsa tartışalım.
Toplamaya çalıştığım sisteme gelecek olursam.
Siteyi tam olarak bilmiyorum ne konuda güvenebilirim diye araştırma yaptım ve gidip mağazalarından almaya karar verdim kargo vs işlerinde sıkıntı çıkmaması için görerek almak mantıklı geldi burada ki 5 ürün internette ki tüm sitelerden en uygunu ve tek bir sitede görünüyor buna ek olarak ise
Neo Forza 8gb Encke 3000mhz Cl15 1.35v Ddr4 Soğutuculu Ram - n11.com.
2 Adet düşündüm ve Total'de 2.294 TL'ye denk geliyor geri kalanıyla da monitör gibi düşündüm bu sistem sizce iyi mi veya ne gibi değişiklikler yapabiliriz farklı önerileri olan varsa tartışalım.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: