- Makaleler
- 2
Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 MHz 2x8 versiyonu. 202 dolar olması lazım.Son bir sorum daha varBelleği biraz bütçemi zorlayıp 16 GB yapmak istesem hangisini önerirsiniz?
Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 MHz 2x8 versiyonu. 202 dolar olması lazım.Son bir sorum daha varBelleği biraz bütçemi zorlayıp 16 GB yapmak istesem hangisini önerirsiniz?
MerhabaYedinci maddenin aynısı Sinerji de yapıyor haberin olsun. Ben bugün aldım kasa mı sinerjiden her şeyi kurulmuş şekilde geldi. Sadece power fişini taktım ve sistemi açtım, her şey hazırdı ekstra bir şey yapmama gerek kalmadı.
@aybrktrhn yanlış bilgi vermeyelim lütfen
Doğrudur. Bunu almanız yeterli, PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti)Merhaba
Bilgi için teşekkürler. PC toplama bölümünden ayrı olarak PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti) diye ayrı bir ürün satıyorlar 44TL'ye. Windows kurulu gelmesi için onu mu satın alacağım?
Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 MHz 2x8 versiyonu. 202 dolar olması lazım.
Doğrudur. Bunu almanız yeterli, PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti)
Windows 10 PRO kuruyorlar zaten. Kendiniz OEM kodu alırsınız oda 47 Lira olması lazım.
Bende tam incelemedim , durun PC açayım bir tam bakalım ona
Düzenleme : Aynen hocam baktım şimdi Windows 10 Pro kurulmuş. Siz sadece ürün anahtarı satın alıp sisteminizi güncelleyebilirsiniz .
v2.0 alacaksınız.Son soru demiştim ama ama bir tane daha çıktıİnternetten biraz araştırdım monitörün kutu içeriğinde HDMI kablo yokmuş. Sinerjiden baktığımda v2.0 , v1.4 , v1.3 gibi ibareler var. Alacağım monitöre hangisi uygun yardımcı olabilir misiniz?
Peki biraz bekleyip, bütçeyi 500-600 TL civarı yapsam önerdiğiniz bu sisteme uygun başka hangi monitörler olabilir? Bir arkadaşım bunu önerdi Asus VP228TE 21.5" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Led Monitör Fiyatı ya da siz başka hangilerini önerirsiniz????v2.0 alacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.