3000 TL'ye Oyun PC'si

SSD'yi bilerek eklemedim sonradan alacağım. İşlemciye O.C yapmaya gerek duymuyorum çünkü oyun için kullanacağım bu yüzden ekran kartına O.C yapacağım yani o özellik pek önemli değil. RAM konusunda teşekkürler.
O zaman k'sız işlemci alın.Oc'siz kullanacaksanız fazladan 60 70 tl vermeye değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası ekran kartı markası seçiminde 2 kriteri göz önünde bulundurmak lazım;
Bunlar soğutmasının iyi olması ve bir sıkıntı çıktığında garanti konusunda müşteri memnuniyetidir. Yani garantiyi aradığınız zaman karşıdaki firmanın size hemen yardımcı olması ve gerekirse birebir değişim yapabilmesidir. Şu ana kadar sadece 2 firmayı bu özellikte buldum (Şahsi görüşümdür). Bu firmaların birisi Asus diğeri ise MSİ'dır.
Önerdiğiniz MSİ, size önerdiğim GİGABYTE ile aynı fiyatta. Şuan hangisinin daha iyi soğutmaya sahip olduğunu bilmiyorum. Arkadaşlar bu konuda size yardımcı olacaktır. Lakin stok durumu düzelirse kanaatim MSİ tarafınadır.

Ben 2 sene önce k53sv almıştım. GT540M 1GB ekran kartı vardı. Aşırı ısınma yaptığından servise yollamıştım. (Prototype 2 bile açmıyordu. 1 dakika içinde kapanıyordu)

3 ay bekledim sonunda K55VD geldi. Hayal kırıklığı GT610M ekran kartlı notebook verdiler. Asus'u övme burda hatta 7 dk. bekletiyorlar ara istersen. 1 sene oldu. K55vd kullanıyorum. Memnunum sesi çok iyi ama Asus hayal kırıklığı.

r98lh.png

Ekran kartı olarak;
GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x OC, 2GB, PCIExp Ekra, Fiyat: 1.165 TL

Toplam 2982 TL tutar.

Hocam ekran kartı gold'da daha ucuz oradan alabilir.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı