3000 TL'ye PC toplama mı, PS4 Pro almak mı?

Şöyle söyleyeyim. 2 erkek çocuğum var onlarla genelde araba yarışı ya da Mortal Kombat filan oynarız. Yaşı büyük yeğenlerim var onlarla da Fifa,Nba vs spor oyunlarını oynarız diye düşünüyorum.
Tek oynarsam da (alışkın değilim ama) senaryolu, ilerlemeli tür silah oyunlarını oynarım. Kabataslak oyunlarla ilgili düşüncelerim böyle :)

o zaman hiç düşünme hazır 4K televizyonun varken PS4 PRO al. Zaten o bütçeye dizeceğin bilgisayar çocukların büyüdüğünde yetersiz kalacaktır. En azından şuan oyun ihtiyacınızı ve zevkinizi fazlasıyla görmüş olursunuz.

o zaman hiç düşünme hazır 4K televizyonun varken PS4 PRO al. Zaten o bütçeye dizeceğin bilgisayar çocukların büyüdüğünde yetersiz kalacaktır. En azından şuan oyun ihtiyacınızı ve zevkinizi fazlasıyla görmüş olursunuz.

Çok teşekkür ederim. Artık kafamda ps4 pro netleşti. İkinci el uygun iyi birşey bulursam hemen alacağım.
Birşey merak ediyorum. Dualshock kolları şarj kablosu takılı halde kullanmak bataryaya zarar verir mi telefonlardaki gibi?

Dualshockların bataryaları bitince çöp mü oluyor yoksa kabloya bağımlı hale mi geliyor
Ben 4 yıldır kullanıyorum şarj süreleri gerçekten azaldı ama üzecek zamanlar değil sıkıntı olmuyor.

Bana bu kadar para verdikten sonra PS5 beklemek daha mantıklı geliyor açıkçası.

Arkadaşlar 7016,7116 vb seri numaraları görüyorum bunlar ne anlama geliyor ? Bazı ilanlarda sessiz seri diye belirtilmiş de merak ettim bu kodların ne anlama geldiğini.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı