İşte tam demek istediğim bu idi. Hayırlısı olsun umarım.Çok teşekkür ederim. Zeytinburnundaki 2500 tl 2 kol+ fifa ve nba 19 veriyor. 2019 mart ayında almış. Baya makul geldi bana.
İşte tam demek istediğim bu idi. Hayırlısı olsun umarım.Çok teşekkür ederim. Zeytinburnundaki 2500 tl 2 kol+ fifa ve nba 19 veriyor. 2019 mart ayında almış. Baya makul geldi bana.
İşte tam demek istediğim bu idi. Hayırlısı olsun umarım.![]()
En önemlisi Eurasia garantili olması. Gerçi kolay kolay bozulan bir cihaz değil ama siz muhakkak garantili olan bir ürün tercih edin ikinci el bile olsa.Teşekkür ederim. Aynı fiyata Eyüp'te var 5 yıl garanti demiş ne anlama geliyor bilmiyorum ama mesaj attım bakalım.
Şöyle söyleyeyim. 2 erkek çocuğum var onlarla genelde araba yarışı ya da Mortal Kombat filan oynarız. Yaşı büyük yeğenlerim var onlarla da Fifa,Nba vs spor oyunlarını oynarız diye düşünüyorum.
Tek oynarsam da (alışkın değilim ama) senaryolu, ilerlemeli tür silah oyunlarını oynarım. Kabataslak oyunlarla ilgili düşüncelerim böyle![]()
o zaman hiç düşünme hazır 4K televizyonun varken PS4 PRO al. Zaten o bütçeye dizeceğin bilgisayar çocukların büyüdüğünde yetersiz kalacaktır. En azından şuan oyun ihtiyacınızı ve zevkinizi fazlasıyla görmüş olursunuz.
Batarya mantığı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim. Artık kafamda ps4 pro netleşti. İkinci el uygun iyi birşey bulursam hemen alacağım.
Birşey merak ediyorum. Dualshock kolları şarj kablosu takılı halde kullanmak bataryaya zarar verir mi telefonlardaki gibi?
Batarya mantığı hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum.![]()
Kolay kolay bitmez ya o bataryalarLogitech f710 larım pilliydi ne güzel. Dualshockların bataryaları bitince çöp mü oluyor yoksa kabloya bağımlı hale mi geliyor![]()
Ben 4 yıldır kullanıyorum şarj süreleri gerçekten azaldı ama üzecek zamanlar değil sıkıntı olmuyor.Dualshockların bataryaları bitince çöp mü oluyor yoksa kabloya bağımlı hale mi geliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.