3000 TL'ye PSU önerisi

Son düzenleme:
Kyber'ın siparişini geçtim, sağ olun hocalar. Umarım iyi olanı yapmışımdır. :)

İntel Arc B580 alsam, kyber'a uyumu var mıdır?

@yusuf7878

Son düzenleme:
Hangi modeli hocam?

750W aldım, şu an yanımda ancak daha açmadım. Üzerinde açılırsa eğer iade yoktur yazmakta, Intel Arc A750 ve B580 uyumludur değil mi?

B580'de 8 pin girişi var sanırsam Arc A750'de 8+6 girişi var sanırsam bence ikisine de uyar, yine de sen bu işten daha çok anlıyorsun ona göre montaj yapacağım şu an.

750W aldım, şu an yanımda ancak daha açmadım. Üzerinde açılırsa eğer iade yoktur yazmakta, Intel Arc A750 ve B580 uyumludur değil mi?

B580'de 8 pin girişi var sanırsam Arc A750'de 8+6 girişi var sanırsam bence ikisine de uyar, yine de sen bu işten daha çok anlıyorsun ona göre montaj yapacağım şu an.

Evet uyumlu hocam. XPG de 2 tane 8 pin çıkışı var.

Rica etsem aldıysanız memnun musunuz acaba PSU'dan bende almayı düşünüyorum ve aldığınız siteyide söyleyebilir misiniz güvenlimi değil mi?

Rica etsem aldıysanız memnun musunuz acaba PSU'dan bende almayı düşünüyorum ve aldığınız siteyide söyleyebilir misiniz güvenlimi değil mi?

Hocam şu an taktım ve ilk olarak buraya girip yardımcı olan kişilere teşekkür etmek istedim. Aldığım site N11 üzerinden aptekteknoloji firmasıydı, tereddütlü bir şekilde aldım ancak şu an sorunsuz şekilde kurdum ve çalışıyor. MNG Kargo ile gönderim sağlamışlar, ben dağıtım yapmadan gidip kendim aldım MNG'ye güvenmediğimden açıkçası ne olur olmaz bilemiyorum. Kargolaması kötüydü, sadece pat pat'a sarılmıştı bu yüzden kutunun köşesinde ezik bulunuyordu, ancak içerisinde zaten tekrardan firmanın koyduğu karton paket bulunmakta ve koruyucu sağlıyor.

Hocam şu an taktım ve ilk olarak buraya girip yardımcı olan kişilere teşekkür etmek istedim. Aldığım site N11 üzerinden aptekteknoloji firmasıydı, tereddütlü bir şekilde aldım ancak şu an sorunsuz şekilde kurdum ve çalışıyor. MNG Kargo ile gönderim sağlamışlar, ben dağıtım yapmadan gidip kendim aldım MNG'ye güvenmediğimden açıkçası ne olur olmaz bilemiyorum. Kargolaması kötüydü, sadece pat Pat'a sarılmıştı bu yüzden kutunun köşesinde ezik bulunuyordu, ancak içerisinde zaten tekrardan firmanın koyduğu karton paket bulunmakta ve koruyucu sağlıyor.

Tamamdır sağ olun ğeki PSU'dan memnun musunuz?

@yusuf7878 Hocam, ekran kartına tek 8 pin girişi yoktu, 6+2 olucak şekilde kablo vardı ve böyle montaj yaptım sorun olur mu? Görseldeki gibiydi, benim ekran kartım 8 pin + 6 pin şeklinde.
shopping

@yusuf7878 Hocam, ekran kartına tek 8 pin girişi yoktu, 6+2 olucak şekilde kablo vardı ve böyle montaj yaptım sorun olur mu? Görseldeki gibiydi, benim ekran kartım 8 pin + 6 pin şeklinde.
shopping
Sorun olmaz. 2 pin boşta kalacak zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı