30000₺ sistem toplamak için Kara Cuma beklenir mi?

witcher03

Hectopat
Selam forum üyeleri! Bir yakınıma oyuncu kasası hediye alacağım. Eski bir bilgisayarı var, oyun oynayamıyor. Ancak çok bütçem yok; 30 bin TL civarı sadece kasa için bütçe düşünüyorum. 1080p monitör var elimde, onu vermeyi de planlıyorum. Ancak AMD ekran kartı düşünmüyorum. RX 9060 XT çok güçlü bir ekran kartı ama yazılımsal problemlerden dolayı ben bıktım, o ise bilgisayarı kırar. Sizce 5060'a sıvı soğutucu eklenir mi? 1TB SSD dahilinde aşağı yukarı 30 bin TL civarı oluyor. Yoksa sıvı soğutucu eklemeden 5060 Ti mi baksam? Bir tavsiyeniz öneriniz var mıdır yoksa kara cumaya kadar bekleyeyim mi? Güzel sağlam indirimler olur mu acaba kasım sonunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam forum üyeleri! Bir yakınıma oyuncu kasası hediye alacağım. Eski bir bilgisayarı var, oyun oynayamıyor. Ancak çok bütçem yok; 30 bin TL civarı sadece kasa için bütçe düşünüyorum. 1080p monitör var elimde, onu vermeyi de planlıyorum. Ancak AMD ekran kartı düşünmüyorum. RX 9060 XT çok güçlü bir ekran kartı ama yazılımsal problemlerden dolayı ben bıktım, o ise bilgisayarı kırar. Sizce 5060'a sıvı soğutucu eklenir mi? 1TB SSD dahilinde aşağı yukarı 30 bin TL civarı oluyor. Yoksa sıvı soğutucu eklemeden 5060 Ti mi baksam? Bir tavsiyeniz öneriniz var mıdır yoksa Kara Cuma'ya kadar bekleyeyim mi? Güzel sağlam indirimler olur mu acaba kasım sonunda?

Bekelnır ama beklentıye düşürüp ters köşe yapıyorlar bazen.
Fazla hayalcı olma.
Milleti heveslendirip sonra pek de dişe dokunmayan ındırımler yapıpyorlar ya da abuk subuk gereksiz şeylerde yüksek indirim yapıyorlar.
Nakıtın varsa çok beklmeden al.
Benım bekledıgım her şeyın fıyatı uçtu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı