30000 TL Sistem Toplama

Daha fazla  
Meslek
Organizasyon sorunlusu
Herkese iyi akşamlar. 3 farklı arkadaş 3 farklı PC toplayacak. İlk bütçe 8000 TL. İkinci bütçe 10000 TL. Üçüncü bütçe ise 12000TL. İlk ikisi sadece oyun için olacak. 3. PC'yi kullanacak arkadaş ise sadece render, çizim ve grafik programları gibi şeyler kullanacak. MacBook vs artık hangisi uygun olursa son arkadaş için size bırakıyorum. Fiyatlara monitör ve ekipmanlar dahil değil. Taksitle alınacağı için hepsi bütçeyi aşmazsak iyi olur.

bunun için sistem toplama rehbeleri videolu anlatım olarak mevcut,bulamadıysanız sistem toplama sitelerinden de toplayabilirsiniz günümüzde mevcut popüler donanımlar belli başlıdır.

Bunun için sistem toplama rehbeleri videolu anlatım olarak mevcut, bulamadıysanız sistem toplama sitelerinden de toplayabilirsiniz günümüzde mevcut popüler donanımlar belli başlıdır.

Aslında oyun için evet buldum fakat render için bulmama rağmen neyin önemli neyin önemsiz olduğunu bilmediğim için anlamadım burada daha çok soru cevap tarzında olur diye hepsini buraya yazayım dedim.

Monitör dahil mi?
Değilse şöyle bir şey önerebilirim. Anakartı Gigabyte B450 Gaming X yaparak tam 10.000'e getirebilirsiniz isterseniz.
Eki Görüntüle 543032
Her şey dahil yaklaşık 15.000 TL:
Buyrun 12.000 TL sistem de mesajda dış donanımı kaldırın 12.000'e iniyor.

Diğer sistemlerde 10000 TL sistemde Ram RGB olmayan 700 TL Ram alınır.

Sırasıyla
8K
10K
12K
Son sistem çok geçiyorsa tümleşik kasa alın MB511 650 Watt olan.

1- Hafıza biraz sıkıntı:

2- Görsel şölen ve sıvı soğutmalı:

3 için tam olarak ne gerek bilmiyorum o yüzden öneri yapmıyorum.

2. sisteme farklı alternatifler yapılabilir isterseniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı