30000 TL sistem yükseltme

Bütçe
30000

TwoTwo

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki cihaz şu şekilde ve güçlendirme yapmak istiyorum. 4K için değiştirmem gereken sadece ekran kartı mı? Diğer ürünlere zaman ayırıp bana almam gerekenleri söyler misiniz? bütçem 30.000 TL ve 4K monitör de önerirseniz sevinirim.
Anakart: Gigabyte G570 ı
PSU: SilverStone 550W mini ITX Gold Plus.
Ekran kartı: MSI Gaming X 1070.
İşlemci: Ryzen 7 3700.
RAM: Corsair 3600MHz Dual 8 GB.

Değiştirmen gereken sadece ekran kartı gerçi onunda değiştirilmeye çok ihtiyacı yok ama 30k bütçe ile rx 6900 xt bulabilirsin.

Değiştirmen gereken sadece ekran kartı gerçi onunda değiştirilmeye çok ihtiyacı yok ama 30k bütçe ile rx 6900 xt bulabilirsin.
Teşekkürler ama monitör için bütçem azalıyor ne önerirsiniz
monitör dahil 30k hocam ne önerirsiniz monitör
neden öyle düşünüyorsun abi

Son düzenleme:
Teşekkürler ama monitör için bütçem azalıyor ne önerirsiniz?

Monitör dahil 30k hocam ne önerirsiniz monitör.

Neden öyle düşünüyorsun abi.

Kusura bakmayın yeni görüyorum. Monitör dahil. GIGABYTE Radeon RX 6900 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti| ITOPYA.COM şu ekran kartı ile birlikte https://www.hepsiburada.com/viewson...curved-monitor-p-HBV00000OBLBH?magaza=atesavm 144 Hz 2K istenirse bu.
4K 60 Hz isternirse https://www.hepsiburada.com/viewson...va-monitor-p-HBV00000E5YVS?magaza=Hepsiburada bu.

Ekran kartı olarak bu tercih edilebilri, bilmiyorum arkadaşların attığı modeller tabii ki daha iyi ama o kadar çıkmaya gerek var mı emin olamadım.

Samsung hakkında olumsuz yorumlar görüyorum ara ara o yüzden emin olamadım komple listeyi attım fakat şu var eğer 2K kullanacaksan 6900XT yerine 6800XT, 3070 veya 6700XT'ye inebilirsin, bu kartlar da seni 2K da üzmez diye düşünüyorum.

Ekran kartı olarak bu tercih edilebilri, bilmiyorum arkadaşların attığı modeller tabii ki daha iyi ama o kadar çıkmaya gerek var mı emin olamadım.

Samsung hakkında olumsuz yorumlar görüyorum ara ara o yüzden emin olamadım komple listeyi attım fakat şu var eğer 2K kullanacaksan 6900XT yerine 6800XT, 3070 veya 6700XT'ye inebilirsin, bu kartlar da seni 2K da üzmez diye düşünüyorum.

AMD FreeSync var hocam AMD kart ile kullanılıyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı