30000 TL'ye iş için dizüstü önerisi

Ercan Root

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi en fazla 30K'lık bütçem var. Amacım performans mı evet bu kadar fiyata ama benim için iş (Photoshop. AutoCAD falan). Ekran önemli Gaming değil amacım oyun oynamayacağımı belirmek isterim. Size göstermek istediğim bilg. Var ne dersiniz? Monster alma ihtimalim yüksek açıkçası ömür boyu temizlik işime gelir ne kadar pazarlama stratejisi olsa da.

O fiyata artık DDR5 RAM destekleyen laptoplar alınmalı diye düşünüyorum.
Benim önerim:
Attığın laptoptan çok daha performanslı bir laptop.

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi en fazla 30K'lık bütçem var. Amacım performans mı evet bu kadar fiyata ama benim için iş (Photoshop. AutoCAD falan). Ekran önemli Gaming değil amacım oyun oynamayacağımı belirmek isterim. Size göstermek istediğim bilg. Var ne dersiniz? Monster alma ihtimalim yüksek açıkçası ömür boyu temizlik işime gelir ne kadar pazarlama stratejisi olsa da.

Monster tavsiye etmem çoğu kişi sorun yaşamış daha önce. Halen devam ediyor mu bilmiyorum ama yine de uyarayım incelemelerini izle zaten bütçen yeterli.

30 bin lira bütçe var, oyun oynanmayacak, profesyonel iş için kullanılacak ama o kadar seçenek içinden gidip Monster mı alacaksınız gerçekten? Şaka olmalı.

Yeşil klavyeli Monster yerine Thinkpad X1, Dell XPS, Apple MacBook Air/Pro gibi profesyonel kullanıma yönelik daha elegant cihazlara bakardım ben olsam...

Kullanacağınız programlar için işlemci gücü önemli. Bu laptop alınabilir:

RAM tek kanal 16 GB olarak geliyor ama bunun bir eksi olduğunu düşünmüyorum sizin için. Birde DDR4 RAM'leri var.

Macbook gibi cihazlarada bakılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı