Sinan-
Hectopat
RTX 4050 li makine
O zaman size önerdiğim model uygun olacaktır. Soğutucuya da gerek kalmaz o cihaz için. Oyun performansı da arıyorsanız Acer Nitro 5 ve Zalman Soğutucu size uygun olacaktır. Ekstra olarakTeşekkürler.
Laptop istiyorum. Taşınması kolay, üniversite vesaire olduğu için.
Önerilerin İçin Çok çok teşekkür ederim notlarımı aldımO zaman size önerdiğim model uygun olacaktır. Soğutucuya da gerek kalmaz o cihaz için. Oyun performansı da arıyorsanız Acer Nitro 5 ve Zalman Soğutucu size uygun olacaktır.
Cevabı güncelledim. İntel mi? yoksa Amd mi? sorusunun net bir cevabı yok. Modele bakmak gerek. Mesela 12700h, Ryzen 7 5800H'dan çok daha güçlüdür. Daha fazla fiziksel çekirdeği var, turbo frekans'ı daha yüksek vesaire. Şahsen ben çoğunlukla İntel'in bu alanda daha önde olduğunu düşünüyorum.Önerilerin İçin Çok çok teşekkür ederim notlarımı aldım
2020'de Konu açılmış ama buradan da sormak bilmiyorum konu içerisinde tekrar konu açmış gibi olacak ama Yazılım için AMD mi İntel mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.