30000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
30000

the_unforgiven

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım yeni bilgisayar edinecek maksimum 30k bütçesi var. Oyun oynamıyor, tasarım video vs. grafik işi yaptığı için işlemci ve ekran kartına dikkat ederek linkteki üç cihazı tavsiye ettim fakat uzun zamandır PC piyasasını takip etmiyorum gözden kaçırmış olabileceğim sizin bu bütçe içerisinde daha ideal bir cihaz tavsiyeniz varsa belirtirseniz sevinirim.

HP Victus Gaming 15-fa0008nt (80D30EA) - Acer Nitro V 15 ANV15-51-567U - HP Victus Gaming 15-fb2028nt (A44MJEA) Karşılaştırması - Epey

Son düzenleyen: Moderatör:
Attıklarınız alınmaz. Eğer çok az daha bütçe artarsa kesinlikle tercih edilebilir.

Arkadaşım yeni bilgisayar edinecek maksimum 30k bütçesi var. Oyun oynamıyor, tasarım video vs. grafik işi yaptığı için işlemci ve ekran kartına dikkat ederek linkteki üç cihazı tavsiye ettim fakat uzun zamandır PC piyasasını takip etmiyorum gözden kaçırmış olabileceğim sizin bu bütçe içerisinde daha ideal bir cihaz tavsiyeniz varsa belirtirseniz sevinirim.

HP Victus Gaming 15-fa0008nt (80D30EA) - Acer Nitro V 15 ANV15-51-567U - HP Victus Gaming 15-fb2028nt (A44MJEA) Karşılaştırması - Epey
+ Ram takviyesi yaparsanız çok iyi olur attığınız o bilgisayarlar o paralara kazık

O fiyata 3050ti var hocam

O zaman bunu almak daha mantıklı olacaktır. Acer'in teknik servisine gönderip ek ram takviyesi de yaptırabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı