Seri üretim diyorsunuz da ben burada arge, piyasa araştırması, malzeme tedarikinden ve stoğundan, üretim planlamasından ve prosesinden, kalite kontrolünden, reklam ve satış strajesine... bahsetmedim. O koca koca firmaların bu ürünleri nasıl yaptığını bakmak ve anlamak lazım. Madem kullanılacak malzeme belli, günümüzde malzeme teklonojisinde geldiğimiz noktayı bir araştırın ve göreceksinizki bir ürünün imalinde malzeme seçimi ne kadar önemli. Rezalet ürünleri olan firmalar(kasten yapılmış ya da çakma markalar) var dedin, bende derim ki o zaman o firmaların kalite sunmak gibi kaygıları yok, amaçları başka derim. O zaman kimse kasa almasın mal mı millet kasaya o paraları versin, herkes 100-200 liraya kendi yaptırsın ustalara. Ha kendime güvenirim derse yapsın ama bilsin ki ucuz etin yahnisi olmaz diye bir şey var yani, her şey ters tepebilir yapılan şey buysa. Ben yapılması imkansız demedim ama dikkatli olunmalı yoksa parçaların düşük verim vermesine, düzgün çalışamamasına, zarar görmesine, parçaların ömrünün azalmasına veya kaybına neden olabilir? Ama ben yine de önermem, 30000 TL masraf yapıp, bu paraların çöpe gitme ihtimalinden bahsediyorum. Ben bunu söylüyorum ama konu farklı gelişmiş ve anlaşılmış.