Anladım hocam. İncelemelere de baktım da, sizinki kadar bir bilgim olmadığından çok anlamıyorum.
Şeyi sorucam, MSI daha iyi olduğunu söylüyorsunuz, doğrudur. Fakat ben öyle çok Extreme bir O.C. Yapmam. Bu kasayı toplamamda ki amaç çoğunlukla oyun, arada da render alacağım. Ve alacağım render da o kadar ağır renderlar değil. Yine de MSI mı tercih etmeliyim? Evet derseniz ona yöneleceğim.
Bu arada 10 derece farkta bayağı yüksek bir fark. Onu da göz önünde bulunduracağım.
Samsung monitör güzelmiş aslına bakarsanız. Kasa işini çözebilirsem bu monitör alınabilir.
Teşekkürler.
Bu arada kasayı ters kasa istiyorum maalesef bunu kullanamam. Önceki mesajlarda ve konu açıklamamda da yazmıştım.![]()
Çok aşırı OC yapmasanız bile CPU beslemesi çok daha iyi olduğu için yine VRM'ler tam yükte de çalışmıyor ve ileride 11900K gibi üst segment bir işlemciyi de rahatlıkla kaldırabilmesinin yanında yine çok rahat üst düzey OC yapılabilir, VRM'ler çok kullanılmamasına rağmen ve yine çok daha az ısınır. En basidinden Z490-E'de 800A'ya kadar CPU'ya güç verebiliyorken, UNIFY ise 1440A'ya kadar ve soğutması da çok daha iyi. UNIFY ile GODLIKE zaten VRM olarak tamamen aynı anakartlar fakat UNIFY çok daha ucuz hatta Aqua gibi en üst segment anakartlarda aynı VRM yapısına sahip fakat Aqua şu an soğutması sanırım en iyi anakart olduğu için daha az ısınıyor UNIFY'den fakat UNIFY de GODLIKE'tan daha az ısınıyor. ASUS tarafında UNIFY müdahili Maximus XII Hero denebilir hatta ondan bir tık daha iyi sıcaklıkları var sanırım UNIFY'nin.