3000G RX470 sistem için hangi işlemci daha mantıklı?

Bütçe
3300

K.3.L.3.K

Hectopat
Herkese selam 2.el bilgisayar almak istiyorum ve 3000G RX470 4 GB 8 GB RAM'li bir sisteme denk geldim şu anda elimde ekran kartsız i5 2500K işlemcili bir sistem var sizce bu sistemi satın alırsam kendi işlemcimi mi kullanmalıyım yoksa 3000G oyunlar için daha mı mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merak edenler için sistemin fiyatı 3.000 TL sizce bu sisteme değer mi yoksa daha mantıklı bir şeyler bulunabilir mi?

Herkese selam 2.el bilgisayar almak istiyorum ve 3000G RX470 4 GB 8 GB RAM'li bir sisteme denk geldim şu anda elimde ekran kartsız i5 2500K işlemcili bir sistem var sizce bu sistemi satın alırsam kendi işlemcimi mi kullanmalıyım yoksa 3000G oyunlar için daha mı mantıklı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merak edenler için sistemin fiyatı 3.000 TL sizce bu sisteme değer mi yoksa daha mantıklı bir şeyler bulunabilir mi?

Kendi işlemcini kullanmak için anakartın olmalı i5 uyumlu, ayrıca Athlon 3000G i5 işlemcinden çok daha yeni, hızlı ve güçlü. Athlon'da kal derim ama darboğaz olabilir belki kontrol et.

Satıcı bilgisayardan pek anlamıyor ancak ben test etmeye gittiğimde bunu nasıl anlayabilirim ve bu paraya sizce bu sistem iyi midir?

Bu sistemden daha iyisini 3000 liraya bulman imkansıza yakın sistemi almak için gittiğinde kişinin evinde ya da bir bilgisayarcıda tüm testlerini yaptırabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı