3000TL Bütçeli AMD R9 290X li Sistem Toplama

dozana

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Şuanda aklımdaki tek ekran kartı ASUS R9 290X DirectCu 2 ama Türkiye'ye daha gelmedi ve bilgisayar toplamada biraz yeniyim.

Asus P8H77-M LE Intel H77 1600MHz DDR3 LGA1155 ATX Anakart - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Intel Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Cache LGA 1155 İşlemci - Bilgisayar - Hepsiburada.com
Kingston HyperX 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram (KHX1600C9D3K2/8GX) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

Benim merak ettiğim konulardan biri de Intel'e yatıracağım parayı AMD sistem oluşturursam ve biraz paradan kâr etsem daha iyi olmaz mı? Daha doğrusu kulaktan dolma bilgiler ile hep Intel diyorum ama AMD işimi görmez mi?

Yeni nesil oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle amd alarak paradan kar edeceğiniz doğru. Eğer oyun sistemi ise size 8350 rahat rahat yeter. Zaten fazladan para var ise intele yönelinir bunu her yerde görmüşsündür. Amd al ekran kartına ayır parayı.

Biraz araştırma yaptım Mert kardeşimin yorumu üzerine ve 290x ile 290 arasında pek de fark olmadığını gördüm bu yüzden 290 a yöneldim hem daha ucuz. Ayrıca amd işlemcinin son modeli neredeyse i5 ile aynı fiyat.
[h=1]Amd FX-8350 X8 4.0 Ghz Soket AM3+ İşlemci heralde mesajın başında belirttiğim i5 işlemciden daha iyidir öyle değil mi?[/h]

- - - Güncellendi - - -

Creative Sound Blaster Z PCIE Ses Kartı - Bilgisayar - Hepsiburada.com :Bu ses kartı yaklaşık 300 TL. Gayet güzel bir ses kartı ama ne kadar gerekli bilmiyorum daha ucuzları da var 80 TL falan. Aslında sese çok da önem veren biri değilim şu 80 TL likler de çok mu faydasız olur karar veremedim. Ses kartı hakkında bilgisi olan arkadaşlarım yardım edebilirlerse sevinirim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı