3000TL ile bilgisayar toplama

Sende benim yazdığımı okumamışssın galiba. Giriş seviyesi bir ekran kartı yerine orta seviye ekran kartı tercih ederim. Herkes OC bilmiyor sonuçta B450 şart değil.
Mesele OC değil. A320 yonga seti bence gereksiz bir yonga seti. Zaten Recep Baltaş'ın o mesajı attığı konuyu da okumamışsınız. Bir çok sorun ortaya çıkıyor A320 + Ryzen 5 ikilisinde.

İlk arkadaşın attığı 3 sistem de alınmaz. SU630 ve SU650 ikisi de sorunlu. Ryzen 5 1600 ile A320 anakart zaten baştan hata.

Ekran kartında 2.el öneririm ama eğer sıfır ekran kartı istiyorum derseniz aşağıdaki sistem size uygundur. Ayrıca B450 anakart sayesinde Ryzen 3 1200'e overclock yapabilecek, ileride Ryzen 5 serisine geçmek isterseniz sizi üzmeyecektir.

Edit: Daha yeni konu açıldı "SU630 rezilliği" diye. Almayın. RX 560 2 GB alabilirsiniz. Yoksa aşağıdaki de alternatif olabilir.

İkinci el alırım ekran kartını üzerine de işlemciye overlock yaparım diyorsanız:

Overlock yapamam ben diyorsanız:

16 GB RAM bu sistemin neyine

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı