3000TL İle Oyun İçin Sistem Toplama

Ryzen 5 1500x işlemci ile GTX 1060 sizce darboğaz yaşama ihtimali var mı bu monitörde ?,

Aslında Ryzen 5 1400 ile Ryzen 5 1500x arasında kaldım, hangisini tercih etsem bilmiyorum.

Aslında benim için görüntünün mükemmeliyeti önemli değil, FPS 60 veya 60 üstü olsa benim için fazlasıyla yeterli. Bu zamana kadar tam bir tost makinesiyle oyunlar oynadım desem yeridir. :)

Benim görüşüm RAM ilk etapta 8 alıp SSD eklemen. Bu fiyata diğer sitelerden daha performanslı bir sistem toplaya bilirsin.

İşlemciyi düşürerek RX 580 alabilirsin.

Ekran Alıntısı2.PNG

Neden ısrarla Vatan tercih ediyorsun?

Çünkü sistemi elden temin etmek istiyorum, Manisa'da sadece Vatan var diye biliyorum.

Ve bu zamana kadar herşeyimi Vatan'dan temin ettim, hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bu da bana Vatan'ın güvenilir olduğunu anımsatıyor. :)

@cengo42, dostum sistemi direk kendim görüp öyle almayı düşünüyorum, o yüzden internetten almak gibi bir fikrim yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı