3000TL Kasa Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
GTX 780 Ti da girebilir aslında. Neden AMD toplamak istiyorsun? Kısabilecek derken ne demek istedin, tam olarak anlamadım.

Sen 3000 TL'e SSD + referans olmayan 780Tİ + İ5-4670K'yı sığdır, uyum sorunu olmaksızın topla, sonra seni sensei lakabına layık görürüm sistem toplama konusunda.

Bu yüzden SSD+FX 8350+R9 290 PCS+ sistemi 3000TL'e sığdırmaya çalışıyorum.

Adamın AMD istemesinin tek nedeni funboyluk başka bir şey değil.

Şuradaki yorumları oku ve benim konumu rahatsız etme, tavsiye vermeyeceksen böyle konuyu kirletmeye hakkın yok. Burada hayali sistem dizmiyoruz ve paramın çöpe gitmesini de ben istemiyorum.

TOPLAM: 3173,03 TL

Parçalar birbiriyle uyumlu ve sorunsuzdur, sanırsam Thief'de de Mantle desteği vardı hocam AMD ile devam edin derim o yüzden, gelecek vadeden bir teknoloji Mantle.
Fiyatlar www.novabilgisayar.com'dan alınmıştır. Buradan toplamanızı öneririm şahsen.

Eğer fan sayısı fazla bir kasa istiyorsanız Gigabit Sumo-Y alabilirsiniz fakat fiyat olarak bütçenizde bazı yerlerden kısmak gerekebilir, o yüzden arkadaşlarında söyledikleri gibi 300R tercih edebilirsiniz. Thermaltake konusunda yorum yapacak olursam bir sıkıntı yaşamazsınız gayet kaliteli bir kasadır. Ekran kartı olarak GTX770 sığıyor, R9 290 içinde sığmaması durumunda zaten fazla olan sabit disk yuvalarından birini sökebilirsiniz.

İşlemciyi 4670k yaptım, ancak SSD ve 212 Evo'yu çıkardım. Acaba stok fan yeterli olur mu? Seçtiğim ana kart ile işlemci için O.C. yapmamda sakınca olur mu? Yoksa ana karttan kısıp 212 Evo mu alayım?

İnan, amacını anlamış değilim... OC yapmam diyorsun, çarpanları açık işlemci alacağım diyorsun. Sana, oyun için (bu bütçeyle) en iyi, en performanslı sistemleri öneriyorum. Sanırım, yapabileceğim başka bir şey yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…