3000TL Kasa Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan, amacını anlamış değilim... OC yapmam diyorsun, çarpanları açık işlemci alacağım diyorsun. Sana, oyun için (bu bütçeyle) en iyi, en performanslı sistemleri öneriyorum. Sanırım, yapabileceğim başka bir şey yok!

Ben O.C. yapmam demedim, hiçbir mesajımda öyle bir cümle yok, ana kart O.C. yaparken beni kısıtlar mı diye sordum. Yani bu ana kart yeterli mi diye sordum. Malum ana karttan ana karta değişiyor O.C. yapma sınırın. Ayrıca İ5-4670'e harcayacağım fiyatın üstüne ekler O.C. yapabileni alırım. (Niye kısıtlayım oyun sistemini?)

Boşuna alınıyorsun, inan ben de anlamadım seni.

@Burak Tüzün'ün önerdiği sistemi neden takmıyorsun?

Çünkü işlemcide K ibaresi yok. Ayrıca o ana kart O.C. yaptırır mı o da muamma. Ayrıca ilerde sistemin parçalarını değiştirsem ana kart sorun teşkil edecek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam K'dan bahsediyor. Sana sistem toplamaya değmez! Oyunda işlemcinin OC yapılıp yapılmamasıyla ne kazanacağını sanıyorsun?

@taylan Kardeşim bence sen kendi sistemini topla çünkü toplayanların hepsine mazeret buluyorsun AMD taraftarıysan AMD al kendin topla bitir. Yanar döner tarzı konuşmanla kimsenin zamanını harcama.

Aynen. Boş konuşup duruyor. Yardım etmeye çalışıyoruz, umurunda değil adamın.

Adam K'dan bahsediyor. Sana sistem toplamaya değmez! Oyunda işlemcinin OC yapılıp yapılmamasıyla ne kazanacağını sanıyorsun?

Şimdi böyle hemen köpürmene gerek yok. Örneğin FX-8350'i 4.6-4.8 Ghz olarak hız aşırttığın zaman 4-5 FPS kazanç sağlıyorsun. Yalansa yalan de...

Sen milletle dalga mı geçiyorsun? i3-4130'a önerilecek en üst seviye ekran kartı GTX 780'dir. Bu seviyenin üzerinde bir ekran kartı önerirsen işlemci darboğazı ile karşılaşırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı