3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Hocam evet bu kanalın build guideları gerçekten çok güzel ve çok bilgilendirici fakat aşırı pahalılar. 100 Euro altında kullandığı kit yok galiba . Hipyo Tech'in yorumuyla "haven" düzeyinde klavyeler customluyor bu kanal. Bu kanaldakı herhangi bir klavyeyi toplamak için az 200 Euro bütçeniz olması lazım gibi.

Nereden alacağım peki? Aliexpress gibi sitelerden 1 ay sürebilir diye düşünüyorum.

Almanya'daki amcam geliyor bir ay sonra. Zincir mağazalarda varsa bu tarz Custom klavyeleride yapabilirim.

Nereden alacağım peki? Aliexpress gibi sitelerden 1 ay sürebilir diye düşünüyorum.
Eğer dolandırıcı bir satıcı nasıl anlaşılır bilmiyorsanız ben AliExpress önermem. Biliyorsanız AliExpress uzun sürse de iyidir çünkü güzel ürünler bazen sadece orada olabiliyor, klavye kasaları gibi. Sadece Amazon üzerinden ürün almanızı tavsiye ederim yurtdışından gelen ürünler için. Çünkü Amazon harici sitelerde dolandırıcılık çok fazla. Amazonda böyle bir durumun yaşanması neredeyse imkansız. Yaşansa bile sorgusuz sualsiz paranızı iade ediyorlar.

Üzgünüm, uykuluyum, önermem diye okudum. Kusura bakmayın.

Almanya'daki amcam geliyor bir ay sonra. Zincir mağazalarda varsa bu tarz Custom klavyeleride yapabilirim.
Hocam Almanya'da zincir mağazalarda olsa olsa pre-built (TH80, 5075S gibi) klavyeler vardır. Amazondan alabilecekken 1 ay beklemek saçma olur açıkçası. Custom klavye toplama gibi bir işe girişecekseniz tüm parçaları Amazon, Banggood, Aliexpress gibi sitelerden almanızı öneririm. Eğer uğraşmam derseniz de Amazondan pre-built klavyelerden hangisini beğenirseniz alabilirsiniz.

Hocam doğru fakat Zuoya, Akko vb. gibi üreticilerin Aliexpress üzerinde de resmi mağazaları var. Onlardan alınırsa yüksek ihtimalle bir sorun çıkmaz.

Tamamdır, teşekkürler. Epomaker RT100 ile Akko 5075s arasında kaldım. Sizce?

Şuan RT100 stoklarında sadece Budgerigar switch seçeneği var. Kendisi tactile türü bir switch. Ses testini şöyle bırakıyorum. Benim sevdiğim switchlerdendir. Piyasaya göre gerçekten üst düzey bir switchtir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve keycapsleri de açık renk olduğu için karanlık ortamda bile rahatlıkla görebilirsiniz.

Hoşuma gitti, bunu alacağım. Bu videoyu göndermeniz iyi oldu sağ olun ustam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…