3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Üstte arkadaşın attığı klavyelere dedim hocam.
Günümüzde dolar endeksi yükselişte o için ayrıca arkadaş bütçesini söylemiş olduğundan ötürü 3.000 TL verip alınabilecek klavye bunlar Rapid trigger ve snap tap özellikleri olan klavyeler 5.000 TL başlıyor. Eleştiri yapacağına sende fikir üretseydin. Adama faydan dokunurdu.

Var tabii ki hocam. Bu fiyata membran klavye alınmaz.

Hocam şimdi fark ettim. Yanlışlıkla size cevap vermişim
Hocam membran dediğiniz mekanik hisli değil mi?

Ne gibi problem çıkabilir Attack Shark X68he de?
Bende faresi var, gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Stok bekleyebilirseniz manyetik switch olarak bulunuyor.

Bunlar harici birkaç model daha var ama telefonda olduğumdan şu anda atamam maalesef.

Ne gibi problem çıkabilir Attack Shark X68he de.
Bende faresi var gayet memmunum.

X68 he hakkında çok bilgim olmadığından o konuda bir şey diyemem. @egemebb hocam zaten konuya bakmış o yardım eder bence.

Kime göre 5000'den başladığınıda söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Ne gibi problem çıkabilir Attack Shark X68he de?
Bende faresi var, gayet memnunum.

Attack Shark'ın fareleri kronik hocam. Ancak klavyelerinde sorun yok alınabilir. Eğer mekanik klavye isterseniz önerim Dark alu87a ve VGN olur. Eğer manyetik isterseniz tek çare Attack Shark ve Akko FUN60 ama size önerim az daha biriktirip 4-5k bandına çıkmanız.

Dostum sen şimdi bilinmedik bir marka Türkiye pazarı olmayan bir ürün alır mısın? Şöyle örnek. Vereceğim.
Kullandığın cep telefonu markasını bilmiyorum iPhone kullanıyorsun gidip Android X bir marka cep telefonu alır mısın ya da fiyat ve performans bakımından Android daha iyi fakat. Hayır almazsın neden iPhone daha güvenilir. Servis ve teknik açısından. Ürünü hemen değiştiriyorlar. Gidip bu klavye markalarından bir taneisi aldın. Teknik servisi kim hangi malzemeden yapılmış kaç milyon tık ömrü var switchleri hangi markalar internette bu klavyeler hakkında bilgi var mı yurt dışında çekilmiş videoları var mı? Zaten ülkede bir ürün bozulduğunda teknik servis ile sürekli tartışma içindesin. Sana yeni ürünü vermemek için binbir türlü bahane üretiyorlar. O kişinin tercihi gidip ürünü alabilir. Ürün sonrası hizmet ne kadar iyi olacak. Bunları düşünüp sonra gidip ürünü alacaksın.

Kısa süre de sorun çıkartabilir mi? Sizce ben uzun süre kullanacağım kısa ömürlü bir şey istemiyorum. 1-2 yıl en az gitmesi iyi olur benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısa süre de sorun çıkartabilir mi? Sizce ben uzun süre kullanacağım kısa ömürlü bir şey istemiyorum. 1-2 yıl en az gitmesi iyi olur benim için.

Vallahi o zaman bataryası iyi modeller almak iyi olacaktır. 4-5k çıkar mı bütçeniz?

İki bakış açısıyla da yanlış. iPhone hiçbir şekilde fiyatını hak etmemekte. Aynı fiyata satılan bir Samsung'dan ne servisi daha iyi ne de özellikleri. Chip ve yazılım harici bir olayları yok IPhone'ların. Klavye konusunda bu klavyelerin Logitech'den tek farkı Logitech kadar fazla sponsorları bulunmaması. Bir sorun çıkar ise Wraith'e gönderirsin onlar yardımcı olurlar.

Buraya sormak yerine YouTube'dan bakabilirsin çokca incelemeleri var. Ayrıca attığım linklere girersen orada tüm özellikleri bulunuyor bu klavyelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…