Günümüzde dolar endeksi yükselişte o için ayrıca arkadaş bütçesini söylemiş olduğundan ötürü 3.000 TL verip alınabilecek klavye bunlar Rapid trigger ve snap tap özellikleri olan klavyeler 5.000 TL başlıyor. Eleştiri yapacağına sende fikir üretseydin. Adama faydan dokunurdu.Üstte arkadaşın attığı klavyelere dedim hocam.
Hocam membran dediğiniz mekanik hisli değil mi?Var tabii ki hocam. Bu fiyata membran klavye alınmaz.
Hocam şimdi fark ettim. Yanlışlıkla size cevap vermişim
Hocam membran dediğiniz mekanik hisli değil mi?
Ne gibi problem çıkabilir Attack Shark X68he de.
Bende faresi var gayet memmunum.
Günümüzde dolar endeksi yükselişte o için ayrıca arkadaş bütçesini söylemiş olduğundan ötürü 3.000 TL verip alınabilecek klavye bunlar Rapid trigger ve snap tap özellikleri olan klavyeler 5.000 TL başlıyor. Eleştiri yapacağına sende fikir üretseydin. Adama faydan dokunurdu.
Ne gibi problem çıkabilir Attack Shark X68he de?
Bende faresi var, gayet memnunum.
Dostum sen şimdi bilinmedik bir marka Türkiye pazarı olmayan bir ürün alır mısın? Şöyle örnek. Vereceğim.YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Dark Project ALU87A Alüminyum Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Stok bekleyebilirseniz manyetik switch olarak bulunuyor.AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Pro, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Bunlar harici birkaç model daha var ama telefonda olduğumdan şu anda atamam maalesef.
X68 he hakkında çok bilgim olmadığından o konuda bir şey diyemem. @egemebb hocam zaten konuya bakmış o yardım eder bence.
Kime göre 5000'den başladığınıda söylerseniz sevinirim
Attack Shark'ın fareleri kronik hocam. Ancak klavyelerinde sorun yok alınabilir. Eğer mekanik klavye isterseniz önerim Dark alu87a ve VGN olur. Eğer manyetik isterseniz tek çare Attack Shark ve Akko FUN60 ama size önerim az daha biriktirip 4-5k bandına çıkmanız.
Kısa süre de sorun çıkartabilir mi? Sizce ben uzun süre kullanacağım kısa ömürlü bir şey istemiyorum. 1-2 yıl en az gitmesi iyi olur benim için.
Dostum sen şimdi bilinmedik bir marka Türkiye pazarı olmayan bir ürün alır mısın? Şöyle örnek. Vereceğim.
Kullandığın cep telefonu markasını bilmiyorum iPhone kullanıyorsun gidip Android X bir marka cep telefonu alır mısın ya da fiyat ve performans bakımından Android daha iyi fakat. Hayır almazsın neden iPhone daha güvenilir. Servis ve teknik açısından. Ürünü hemen değiştiriyorlar. Gidip bu klavye markalarından bir taneisi aldın. Teknik servisi kim hangi malzemeden yapılmış kaç milyon tık ömrü var switchleri hangi markalar internette bu klavyeler hakkında bilgi var mı yurt dışında çekilmiş videoları var mı? Zaten ülkede bir ürün bozulduğunda teknik servis ile sürekli tartışma içindesin. Sana yeni ürünü vermemek için binbir türlü bahane üretiyorlar. O kişinin tercihi gidip ürünü alabilir. Ürün sonrası hizmet ne kadar iyi olacak. Bunları düşünüp sonra gidip ürünü alacaksın.