3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Vallahi o zaman bataryası iyi modeller almak iyi olacaktır. 4-5k çıkar mı bütçeniz?

Çok zor ve o kadar vermek istemiyorum. Bataryasında ne gibi sorun çıkabilir ve ne kadar sürede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sen şimdi bilinmedik bir marka Türkiye pazarı olmayan bir ürün alır mısın? Şöyle örnek. Vereceğim.
Kullandığın cep telefonu markasını bilmiyorum iPhone kullanıyorsun gidip Android X bir marka cep telefonu alır mısın ya da fiyat ve performans bakımından Android daha iyi fakat. Hayır almazsın neden iPhone daha güvenilir. Servis ve teknik açısından. Ürünü hemen değiştiriyorlar. Gidip bu klavye markalarından bir taneisi aldın. Teknik servisi kim hangi malzemeden yapılmış kaç milyon tık ömrü var switchleri hangi markalar internette bu klavyeler hakkında bilgi var mı yurt dışında çekilmiş videoları var mı? Zaten ülkede bir ürün bozulduğunda teknik servis ile sürekli tartışma içindesin. Sana yeni ürünü vermemek için binbir türlü bahane üretiyorlar. O kişinin tercihi gidip ürünü alabilir. Ürün sonrası hizmet ne kadar iyi olacak. Bunları düşünüp sonra gidip ürünü alacaksın.

Sen önerdiğin markaları çok iyi mi sanıyorsun? Switchleri çok iyi sanıyorsun galiba önerdiğin klavyelerdeki. Pardon önerdiğin klavyelerde switch yoktu arkadaş da switchli klavye istemiş. Gelip önerdiğiz klavyelerdeki switchlerin markasını bilmeden yorum yapman ne güzel şey. Birçok videosu da var klavyelerin. Teknik serviste sorun yaşamazsın.

Çok zor ve o kadar vermek istemiyorum. Bataryasında ne gibi sorun çıkabilir ve ne kadar sürede?

Minimum 2 yıl gider bataryası. Yani uzun süre kullancaksan şöyle 4-5 yıl illa değiştirmek gerekecek.

İki bakış açısıyla da yanlış. iPhone hiçbir şekilde fiyatını hak etmemekte. Aynı fiyata satılan bir Samsung'dan ne servisi daha iyi ne de özellikleri. Chip ve yazılım harici bir olayları yok IPhone'ların. Klavye konusunda bu klavyelerin Logitech'den tek farkı Logitech kadar fazla sponsorları bulunmaması. Bir sorun çıkar ise Wraith'e gönderirsin onlar yardımcı olurlar.
Bu benim bakış açım sana göre ve başkalarına göre farklı olabilir. Dediğimi anlamadığın için aynı örnek üzerinden bana örnek veriyorsun. Buradan hezeyan kelimelerin ve cümlelerin ile uğraşamam. Çok iyi biliyorsan gidip arkadaşa yardımcı olup tavsiye edersin. Videolar ile klavye hakkında. Fakat sadece yorumların altına emoji atacak kadar bilince sahipsin.( Bilinç ve hezeyan kelimelerin anlamlarına internet bakabilirsin.)

Vallahi o zaman bataryası iyi modeller almak iyi olacaktır. 4-5k çıkar mı bütçeniz?

Hocam zor ve o kadar çıkmak istemiyorum.

Sen önerdiğin markaları çok iyi mi sanıyorsun? Switchleri çok iyi sanıyorsun galiba önerdiğin klavyelerdeki. Pardon önerdiğin klavyelerde switch yoktu arkadaş da switchli klavye istemiş. Gelip önerdiğiz klavyelerdeki switchlerin markasını bilmeden yorum yapman ne güzel şey. Birçok videosu da var klavyelerin. Teknik serviste sorun yaşamazsın.

Minimum 2 yıl gider bataryası. Yani uzun süre kullancaksan şöyle 4-5 yıl illa değiştirmek gerekecek.

Değişebilecek bir şeyse problem değil.

Değiştirme ücretleri şu an 600-800 arası. İleride ne olur bilemiyorum ama klavyeye para vermekte fayda var.

Fazla bilgisayar kullanmıyorum zaten 1 2 sene dediysen 4 5 sene kullanırım ben onu büyük ihtimal.

Sorun yok o zaman Akko FUN60 al geç.

Hocam sağ olasın çok yordum seni kusura bakma ama son kez ben yön tuşu falan da lazım oluyor Attack Shark düşünüyorum o yüzden aşırı bir fark yoktur de mi?

Arkadaş bütçesini yazdı bende ona göre klavye önerdim. Ben önerdiğim klavyeleri övmüyorum tabii ki de bütçe belirtiği için onları gönderdim. Fakat okuyup anlamadığı için konuyu farklı tarafa yönlendirdin. E normal biraz da toksik insan lazım forumlara.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı