3000TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Arkadaş bütçesini yazdı bende ona göre klavye önerdim. Ben önerdiğim klavyeleri övmüyorum tabii ki de bütçe belirtiği için onları gönderdim. Fakat okuyup anlamadığı için konuyu farklı tarafa yönlendirdin. E normal biraz da toksik insan lazım forumlara.

Toksik falan olmadım siz konuyu okumadan, bilgi sahibi olmadan klavye öneriyorsunuz. Gayet de klavye önerdim beğendi arkadaş. Sizden daha çok bu konuda iyiyim. Sizin konuya alakanız önerdiğimiz klavyelerdeki switchlere sallayarak belli ettiniz kendinizi.

Hocam sağ olasın çok yordum seni kusura bakma ama son kez ben yön tuşu falan da lazım oluyor Attack Shark düşünüyorum o yüzden aşırı bir fark yoktur de mi?

Çok farkları yok Attack Shark'ta alınabilir. Ancak Outemu switch kullanıyor galiba ne kadar kalitelidir tartışılır

Dostum sen şimdi bilinmedik bir marka Türkiye pazarı olmayan bir ürün alır mısın? Şöyle örnek. Vereceğim.
Kullandığın cep telefonu markasını bilmiyorum iPhone kullanıyorsun gidip Android X bir marka cep telefonu alır mısın ya da fiyat ve performans bakımından Android daha iyi fakat. Hayır almazsın neden iPhone daha güvenilir. Servis ve teknik açısından. Ürünü hemen değiştiriyorlar. Gidip bu klavye markalarından bir taneisi aldın. Teknik servisi kim hangi malzemeden yapılmış kaç milyon tık ömrü var switchleri hangi markalar internette bu klavyeler hakkında bilgi var mı yurt dışında çekilmiş videoları var mı? Zaten ülkede bir ürün bozulduğunda teknik servis ile sürekli tartışma içindesin. Sana yeni ürünü vermemek için binbir türlü bahane üretiyorlar. O kişinin tercihi gidip ürünü alabilir. Ürün sonrası hizmet ne kadar iyi olacak. Bunları düşünüp sonra gidip ürünü alacaksın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Az klavye arastiran herkesin bildigi markalar ayrica switchleri var en azindan.

Toksik falan olmadım siz konuyu okumadan, bilgi sahibi olmadan klavye öneriyorsunuz. Gayet de klavye önerdim beğendi arkadaş. Sizden daha çok bu konuda iyiyim. Sizin konuya alakanız önerdiğimiz klavyelerdeki switchlere sallayarak belli ettiniz kendinizi.

Çok farkları yok Attack Shark'ta alınabilir. Ancak Outemu switch kullanıyor galiba ne kadar kalitelidir tartışılır.

Sağ ol kanka yordum seni Attack Shark'ta karar kıldım iyi günler dilerim.

Az klavye arastiran herkesin bildigi markalar ayrica switchleri var en azindan.

Doğru herkes infulencer ve YouTuber olduğu için her çeşit video paylaşımı yapabiliyorlar. Bu adamlar paylamış bedava mı paylaşıyor şirketler para ya da hediye gönderdiği için paylaşıyor. Tabii ki de klavyeyi övecek bu videolara bakıp bu klavyeleri almak tercih işi. O kadar para verip sonra o klaveyelerin fıs çıkma olasıkları da var. Türkiye distribütörleri kim bu markaların. Merdiven altı dükkan açıp birçok distribütör var ülkede. Pazar ve tam araştırma yapmadan ben tercih etmiyorum. Eden kişilerede saygı duyuyorum.

Doğru herkes infulencer ve YouTuber olduğu için her çeşit video paylaşımı yapabiliyorlar. Bu adamlar paylamış bedava mı paylaşıyor şirketler para ya da hediye gönderdiği için paylaşıyor. Tabii ki de klavyeyi övecek bu videolara bakıp bu klavyeleri almak tercih işi. O kadar para verip sonra o klaveyelerin fıs çıkma olasıkları da. Türkiye distribütörleri kim bu markaların. Merdiven altı dükkan açıp birçok distribütör var ülkede. Pazar ve tam araştırma yapmadan ben tercih etmiyorum. Eden kişilerede saygı duyuyorum.
Yani arastirma yeteneginden yoksun birisi oldugun icin anliyorum da Reddit'te bu klavyeleri kullanan cokca insan var. Elbette sorun yasayanlar da var ancak bu sorunlar Razer icin de Logitech icin de gecerli. Bir konuya hakim degilseniz yorum yapmak zorunda degilsinizdir. Hakimseniz bile ki sen degilsin yine yorum yapmak zorunda degilsin. Konuya hakim olmayip yorum yapinca ya ChatGPT'ye sorup copy paste yapiyorsunuz ya da mantiksiz bilgiler verip sacma oneriler yapiyorsunuz. 3000 TL'ye membrane klavye mi alinir ciddi misin?

Yani arastirma yeteneginden yoksun birisi oldugun icin anliyorum da Reddit'te bu klavyeleri kullanan cokca insan var. Elbette sorun yasayanlar da var ancak bu sorunlar Razer icin de Logitech icin de gecerli. Bir konuya hakim degilseniz yorum yapmak zorunda degilsinizdir. Hakimseniz bile ki sen degilsin yine yorum yapmak zorunda degilsin. Konuya hakim olmayip yorum yapinca ya ChatGPT'ye sorup copy paste yapiyorsunuz ya da mantiksiz bilgiler verip sacma oneriler yapiyorsunuz. 3000 TL'ye membrane klavye mi alinir ciddi misin?
Ben şimdi chatgtp lafı kullandım mı? Demek ki sen kullanıyorsun. Bana söylüyorsun. Yukarıda kurmuş olduğum cümlede ne dedin. Bilmiyorsan CTRL+C ve CTRL+v yaprak buraya atıyorum.( Pazar ve tam araştırma yapmadan ben tercih etmiyorum. Eden kişilerede saygı duyuyorum.) Bu cümleyi görmediysen bu senin sorunun. Cümleyi tam okumadan geliyorsun. Sonra kafana göre eleştiri yapıyorsun. Tam cümleyi oku ondan sonra senin ile mesajlaşalım.

Ben şimdi chatgtp lafı kullandım mı? Demek ki sen kullanıyorsun. Bana söylüyorsun. Yukarıda kurmuş olduğum cümlede ne dedin. Bilmiyorsan CTRL+C ve CTRL+v yaprak buraya atıyorum.( Pazar ve tam araştırma yapmadan ben tercih etmiyorum. Eden kişilerede saygı duyuyorum.) Bu cümleyi görmediysen bu senin sorunun. Cümleyi tam okumadan geliyorsun. Sonra kafana göre eleştiri yapıyorsun. Tam cümleyi oku ondan sonra senin ile mesajlaşalım.
Psikolojik baski mi kurmaya calisiyorsun? Yok saygi duyuyorum su bu. Bana ne? Ben konu sahibi icin yaptigin yorumun yanlis oldugunu anlamasi adina kendi yorumumu yaptim. Bu da benim gorusum. Sana da ChatGPT kullandin diye bir sey mi demisim? Genellikle burada anlamadigi bir konu hakkında yorum yapacak kisiler ya mantiksiz onerilerde bulunur ya da ChatGPT kullanir. Genelden bahsediyorum senden degil.

Akko gibi markalarin fani da degilim. Kalite olarak Asus guzel bir marka mesela ama duzgun bir klavyesini almak istesen 8000 TL civarinda. Azoth'a bakabilirsiniz. Rakibi olan senin bilmedigin markalar ise ayni kaliteyi hatta belki daha iyisini 5000-6000 TL arasinda veriyor.

Doğru herkes infulencer ve YouTuber olduğu için her çeşit video paylaşımı yapabiliyorlar. Bu adamlar paylamış bedava mı paylaşıyor şirketler para ya da hediye gönderdiği için paylaşıyor. Tabii ki de klavyeyi övecek bu videolara bakıp bu klavyeleri almak tercih işi. O kadar para verip sonra o klaveyelerin fıs çıkma olasıkları da var. Türkiye distribütörleri kim bu markaların. Merdiven altı dükkan açıp birçok distribütör var ülkede. Pazar ve tam araştırma yapmadan ben tercih etmiyorum. Eden kişilerede saygı duyuyorum.

Mukemmel arastirmanla manyetik switch klavyeler buldun ya sanki. Ayrica VGN V87 kullanıyorum gayet memnunum o ınfluencerlar para icin konusuyor olabilir belki ancak forumda bilgisi olan herkse o klavyeleri oneriyor. 3.000 lira verip membran klavye almak beni uzerdi. Konu sahibimi hocam umarim dogru secimi yapmistir hayirli olsun.

Psikolojik baski mi kurmaya calisiyorsun? Yok saygi duyuyorum su bu. Bana ne? Ben konu sahibi icin yaptigin yorumun yanlis oldugunu anlamasi adina kendi yorumumu yaptim. Bu da benim gorusum. Sana da ChatGPT kullandin diye bir sey mi demisim? Genellikle burada anlamadigi bir konu hakkında yorum yapacak kisiler ya mantiksiz onerilerde bulunur ya da ChatGPT kullanir. Genelden bahsediyorum senden degil.

Akko gibi markalarin fani da degilim. Kalite olarak Asus guzel bir marka mesela ama duzgun bir klavyesini almak istesen 8000 TL civarinda. Azoth'a bakabilirsiniz. Rakibi olan senin bilmedigin markalar ise ayni kaliteyi hatta belki daha iyisini 5000-6000 TL arasinda veriyor.
Şu an yukarıda kurduğun cümle ile şimdi yazmış olduğun mesaj arasında çelişmektesin. Sana kitap tavsiye edebilirm. Küçük prens senin için iyi bir başlangıç olacağını düşünüyorum. Klavye hakkında az olsa bilgim var. Sebebi yeni bir klavye aldım geçen yıl araştırarak. Aldığımda 4.000 bin TL di. Aşağıda linkte bırakıyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı