3000TL konsol önerisi

emreyg2

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE GA-970-Gaming
AMD FX 8350 BLACK EDİTON WRAİTH COOLER
SAPPİHRE R7 370 NITRO GAMING DUAL-X 4GB
KİNGSTON HYPERX FURY BLACK 8GB 1600MHz DDR3
HP EX920 256GB M.2 SSD
WESTREN DİGİTAL 500GB 5400RPM HDD
WESTREN DİGİTAL 500GB 5400RPM HDD
AERO COOL KCAS-750M 80 PLUS BRONZ
Merhaba arkadaşlar konsol almak istiyorum çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Zaten Ryzen 5 2600 bir sistemim var çok fazla para vermek istemiyorum belki God of War GTA 5 mincraft Forza 4 veya 3 pes veya FIFA gibi oyunlar oynayacağım. Öneridde bulunursanız sevinirim ikinci el alacağım.
Almak istediğim konsollar:
Xbox 360.
Xbox One.
PS3.

Ps3'de GTA5 çok kasıyor, bende oynamayacak kadar kasıyor en azından. Forza 4 yok sanırım. Ama PlayStation özel oyunlar için alınır diye düşünüyorum. Alırsanız slim veya superslim alın.

Merhaba arkadaşlar konsol almak istiyorum çok iyi bir şey olmasına gerek yok. Zaten Ryzen 5 2600 bir sistemim var çok fazla para vermek istemiyorum belki God of War GTA 5 mincraft Forza 4 veya 3 pes veya FIFA gibi oyunlar oynayacağım. Öneridde bulunursanız sevinirim ikinci el alacağım.
Almak istediğim konsollar:
Xbox 360.
Xbox One.
PS3.
Playstation’da forza yok çünkü xbox’ın özel oyunu. Aynı şekilde Xbox’da god of war yok çünkü Playstation oyunu. Fifa,pes oynayacaksanız ps3 öneririm ama ps4 sizin için daha iyi olur çünkü GTA 5’de oynayacaksınız. PS3’te GTA 5 kasıyor.

Forza 3 satıştan kaldırıldı 4'ten öncekiler yok Store'da

emülatör ile de PC de oynanabilir ama belki
emulatör ile Xbox'ta da oynanabiliyor tabi Series S'in altı berbat performans verir belki One X açsa da Xbox One açmaz bile.

Sorunuza gelirsek de PS3 piyasası yavaştan 3.500 bandını geçmeye, hatta üst sınır olarak 5000-6000 seviyesine gelmeye başladı. Xbox One kolsuz olarak 2.500-3000 arasına bulunuyor tek kollular da yine genelde 3-4 bin bandında geziyor. Xbox 360 fiyatları sizin kotanıza uyuyor, genelde 2-3 bin bandında hatta 1500-2000 arasına bile bulunuyor. Zaten Xbox One varken bu modeller içerisinde PS3 ve Xbox 360'ın yüzüne bakılmaz. En mantıklı tercih One tabi bu bütçe ile bulursanız. Siz yine de pazarlık yapmaya çalışın.

Emulatör ile Xbox'ta da oynanabiliyor tabii Series S'in altı berbat performans verir belki One X açsa da Xbox One açmaz bile.

Sorunuza gelirsek de PS3 piyasası yavaştan 3.500 bandını geçmeye, hatta üst sınır olarak 5000-6000 seviyesine gelmeye başladı. Xbox One kolsuz olarak 2.500-3000 arasına bulunuyor tek kollular da yine genelde 3-4 bin bandında geziyor. Xbox 360 fiyatları sizin kotanıza uyuyor, genelde 2-3 bin bandında hatta 1500-2000 arasına bile bulunuyor. Zaten Xbox One varken bu modeller içerisinde PS3 ve Xbox 360'ın yüzüne bakılmaz. En mantıklı tercih One tabii bu bütçe ile bulursanız. Siz yine de pazarlık yapmaya çalışın.

Emülatör ile Xbox'ta oynanabiliyor demişsiniz ama Microsoft emülatörleri yasakladı emülatör çalıştıran konsolları banlıyor oyun Store'da satışta da değil ya önceden alınmış hesap ya da CD olarak bulmak lazım

Ps3 nerdeyse 18 yaşında konsol istenilen paraya bak yazık günah bu ülkede yaşanmaz cidden ps4 bile retro konsol olmak üzereyken biz ps3 konuşuyoruz

Emülatör ile Xbox'ta oynanabiliyor demişsiniz ama Microsoft emülatörleri yasakladı emülatör çalıştıran konsolları banlıyor oyun Store'da satışta da değil ya önceden alınmış hesap ya da CD olarak bulmak lazım

Ps3 nerdeyse 18 yaşında konsol istenilen paraya bak yazık günah bu ülkede yaşanmaz cidden ps4 bile retro konsol olmak üzereyken biz ps3 konuşuyoruz
Nasıl yani? O zaman ben nasıl emulatör ile oynayabiliyorum 😀 Kulaktan dolma haberlere inanmayın lütfen, kendim güncel olarak oynuyorum bu sebepten belirttim. O banlanma durumu gerçek ama dediğiniz gibi değil kesinlikle. Benim gibi geliştirici modu ile kullanılırsa hiçbir sorun yok (olması gereken de bu zaten), geliştirici moduna almadan oynayan kişiler banlandı. Microsoft bunun için resmi desteği geliştirici modu üzerinden veriyor yani bu koşulda banlanma söz konusu değil bende birkaç aydır God Of War'lar mı dersin, Super Mario'lar mı dersin paşalar gibi oynuyorum. PS3 için yorumunuza katılıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı