3000TL Laptop Önerisi

Son düzenleme:
Ben de zaten ilk attığımı öneriyorum. SSD dediğimiz şey 180TL zaten: WD Green 120GB SATA 3 SSD

SSD taktıktan sonra Windows'u onun içine kurarsınız artık. Zaten Freedos.
Laptop'u alırken tek bir yerden alacak kendisi. Yani bizim gibi şunu şuradan ucuza, bunu buradan alalım gibi işlere fazla kalkmayacakmış. Yani fazla bu işleri bilmediğinden böyle ama onun fikri olduğu için böyle malesef.

Hepsiburada da SSD satıyor sorun yok. Bu arada hiç SSD takılıp takılamayacağına bakmadım ben :redface:

Hepsiburada da SSD satıyor sorun yok. Bu arada hiç SSD takılıp takılamayacağına bakmadım ben :redface:
Attığınız üründe SSD kapasitesi yok gözüküyor ama sorun değil, kendisine izah ettim ama böyle incik cincik işlere bulaşmak istemiyor. Bu arada @DENlZ 'nın önerdiği Lenovo Ideapad nasıldır?

İçinde arkadaşınızın işine yaramayacak bir ekran kartı var. Neticede oyun oynanmayacak ve bir karta ihtiyaç yok. Ekran 720p ve tek iyi yanı bana kalırsa 1TB HDD olması.

500GB daha kapasite için 1080p ekrandan vazgeçip, 200TL daha vermek isterse alınabilir.

İçinde arkadaşınızın işine yaramayacak bir ekran kartı var. Neticede oyun oynanmayacak ve bir karta ihtiyaç yok. Ekran 720p ve tek iyi yanı bana kalırsa 1TB HDD olması.

500GB daha kapasite için 1080p ekrandan vazgeçip, 200TL daha vermek isterse alınabilir.
720p olduğunu farketmemişim. Tabikide sizin attığınız daha iyi olur.

@Neko 'nun ilk mesajda attığının bir alternatifini göremedim ben. SSD takmaya ikna ederseniz onun için daha iyi olur karşılaştırma videoları vs. izleterek. Isınma sorunu olacağını da sanmam u işlemcili ekran kartsız bir model nasıl ısınabilir ki :D Olmadı undervolt yaparsınız çok kolay yapılan bir işlem zaten biraz zaman alıyor sadece. Sonrasında zaten imkansız gibi bir şey.

Hocam 12 saattir yoldayım ve daha evime varamadım.

Ancak bu gece veya yarın tavsiye verebilirim maalesef :cry:

Bu arada o dediğiniz mağazalarda böyle güzel bir laptop bulamayabiliriz.

Belki buluruz ama 1000TL daha fazla fiyat çıkar.

Hocam 12 saattir yoldayım ve daha evime varamadım.

Ancak bu gece veya yarın tavsiye verebilirim maalesef :cry:

Bu arada o dediğiniz mağazalarda böyle güzel bir laptop bulamayabiliriz.

Belki buluruz ama 1000TL daha fazla fiyat çıkar.
Öncelikle iyi ve kazasız belasız yolculuklar dilerim. Evet mağazalarda fiyatlar şişiriliyor biliyorum ama 3000TL'ye yaklaşmadan mağazanın iyilerinden olursa bile yine iyidir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı