3000 TL Sistem Tavsiyesi

Michael Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 3000tl lik bir sistem topladım ve almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü bir sistem toplamak istiyorum. Oyun bilgisayarı topluyorum.500 gb harddisk var. Yeterli olur mu ? Olmaz ise 3 tane seçeneğim var onlardan sadece birisini yapabilirim. Sizce hangisini yapayım?

-İşlemciyi Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim
-Anakartı ASUS H81 GAMER Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim.
-Veya harddisk 500gb'ım zaten vardı bir 500gb daha alabilirim.

Oyun bilgisayarı topluyorum saydığım 3 şeyden hangisini yapmamı önerirsiniz?

Veya sistem şuan gayet iyi boşa para harcamamak en iyisi mi? Uzun ömürlü topluyorum kısa sürelerde parça değiştiremem en az 5-6 sene rahat götürmesi gerekiyor bu sistem götürür gibi? ne önerirsiniz?

toplama2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı çıkartıp onları koyduğumda sadece 6 tl gibi bir fark oluyor :D O önerdiğim 3 şeydan hangisini yapmalıyım oyun bilgisayarı için onu söylerseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
kasayı çıkartıp onları koyduğumda sadece 6 tl gibi bir fark oluyor :D o önerdiğim 3 şeydan hangisini yapmalıyım oyun bilgisayarı için onu söylerseniz çok iyi olur
Rami çift modül yapman daha fazla performans verir ama tek modül yaparsanda ilerde bi 8 gb daha ekliyip 16 gb'a çıkarabilirsin.
Zalman z3 plus'ı ve corsair'in güç kaynağını o kasadan daha kaliteli ve iyi buluyorum. Monitör ise Asus kalitesi ve 1ms tepki süresi konuşuyor . :)

Monitörü alamam gerek duymuyorum çok fazla. Rami çift modül yapmamla performans artması nasıl oluyor? Onu biraz açar mısınız? Öyle yaparım eğer öyleyse.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı