Michael Scofield
Hectopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar 3000tl lik bir sistem topladım ve almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü bir sistem toplamak istiyorum. Oyun bilgisayarı topluyorum.500 gb harddisk var. Yeterli olur mu ? Olmaz ise 3 tane seçeneğim var onlardan sadece birisini yapabilirim. Sizce hangisini yapayım?
-İşlemciyi Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim
-Anakartı ASUS H81 GAMER Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim.
-Veya harddisk 500gb'ım zaten vardı bir 500gb daha alabilirim.
Oyun bilgisayarı topluyorum saydığım 3 şeyden hangisini yapmamı önerirsiniz?
Veya sistem şuan gayet iyi boşa para harcamamak en iyisi mi? Uzun ömürlü topluyorum kısa sürelerde parça değiştiremem en az 5-6 sene rahat götürmesi gerekiyor bu sistem götürür gibi? ne önerirsiniz?
-İşlemciyi Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim
-Anakartı ASUS H81 GAMER Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar bu yapabilirim.
-Veya harddisk 500gb'ım zaten vardı bir 500gb daha alabilirim.
Oyun bilgisayarı topluyorum saydığım 3 şeyden hangisini yapmamı önerirsiniz?
Veya sistem şuan gayet iyi boşa para harcamamak en iyisi mi? Uzun ömürlü topluyorum kısa sürelerde parça değiştiremem en az 5-6 sene rahat götürmesi gerekiyor bu sistem götürür gibi? ne önerirsiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: