Android 10 güncellemesi yaptım. Wipe data atana kadar ekran sürem azdı ama attıktan sonra bir nebze düzeldi. Android 9 (ilk gelen hali) günde %40 şarj harcıyordum ama ekran sürem 4 saat civarı oluyordu. 30 mayıs için ekran sürem %100'den %18'e 8 saat 50 dk ve toplam sürem 18 saat, kullanımım Whatsapp, Instagram, Facebook, Pubg Mobile, Ekşicep, Netflix uygulamarı ağırlıklı oluyor. Hızlı şarj açıksa kapatmanız gerekecek, gerçekten çok hızlı şarj olsa da ekran sürem o zamanlar 6 saate toplam süre 15 16 saate düşüyor. Ek olarak yeni bir güncelleme daha gelecek bunu düzeltmek için ama A70, A51-A50 gibi cihazlara göre az satıldığından güncellemeler yavaş geliyor.
Pubg Mobile ayar konusunda yorum yapamayacağım GFX Tool ile grafik kısmadan rahat edemiyorum ama varsayılan olarak geldiğinde HD grafik - aşırı FPS'ti. Oyun için yeterince iyi değil, en yüksek grafikte en yüksek FPS gözükse bile akıcı gelmiyor göze. Yine de ekran çok iyi, hatta muazzam Asphalt 8 oynarken hiç donmadan çok iyi grafikte, çok güzel şekilde oynamıştım.
Kamerası çok iç açıcı değil, S7 Edge kullanıyordum ondan daha iyi olmasını beklerdim ama aşağı yukarı aynı diyebilirim. Google Camera portlarından birini kurmanızı mutlaka öneririm. Kurunca kalitesi oldukça artıyor.