Dediğim gibi 2300TL ye note 9s satılıyor yurtdışından gelme büyük ihtimal imeileri(yanlış yazmış olabilirim afffola) falan ordan burdan gelme alınırmı sizce?Eski telefon alırsan ileride güncellemeler gelmez aynı sürüm kalır bence alma.
Akrabam sayılır herhangi bir sorunda kesin garanti veriyor o açıdan problem yok adam yapıyor bu işi 2 3 yıldır daha şuana kadar 2 3 kere sorun oldu onlarda değiştirmişler öyle diyor yani. Birde ithalatçı garantili telefonlar var onlar için ne diyorsunuz?Ya o IMEI işi biraz sakat yeni IMEI'ye sahip telefonları eski IMEI ile değiştirenler var arkadaşınız sağlam ise isterseniz alailirsiniz ama ben pek önermem.
Telefon bana acil lazım ve redmi note 9s satılmıyor daha mi storeda. Note 8pro var oda 2900TL olmuş 128gb versiyonu çok kararsız kaldım aslında note 8pro daha iyi özellik olarak note9s modelinden ama işte bilemedim.İthalatçı garantililerde ise sıkıntı telefon ciddi arızalanırsa değişim yapmıyorlar veya süreç biraz sıkıntılı oluyor. Eğer telefonu bir web sitesi üzerinden alacaksanız kazıklanma şansınız var o yüzden yüz yüze şekilde alım yapmanızı tercih ederim eğer telefonu bu şekilde alacaksanız.
Ben bi a50 kullanıcısıyım çok da memnunum bana kalırsa bu fiyat bandında telefonun boyutu da bi hayli önemli zaten bütü oyunlari oynarsıniz telefondaki bunun yanı sıra şarjları da genel olarak iyi gider. Benim fikrimce biraz küçük bi telefon bak bendeki telefon maşallah tablet gibi bu sizin icin onemsizse a 51 öneririm bu arada piyasaya ufakça baktım bu fiyat bandindaki tüm telefonlar 6.4 inç üstü neredeyse cebe sığmıyor telefonlarSelam arkadaşlar, arkadaşıma telefon almayı planlıyoruz ve bütçemiz 3000TL aradığımız özellikler daha çok kamerası, tasarımı oyun pek oynanmayacak ama yinede pubg falan yüksek ayarlarda oynatmalı yani biraz çok özellik istiyor olabilirim
Ayrıca aklımda:
Xiaomi Redmi Note 9S
Samsung A70
Xiaomi Mi9T
Xiaomi Mi9 Lite
Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Büyük olması avantaj ama işte bilemedim. Birde trendyoldaki ürünlerde xiaomi türkiye garantili diyor ama trde mağazalarda satılmıyor öylesi bir durum var onlarda sorun çıkma değilmi? Ben direk trendyolda Mi Store var oradan alıcağım.Ben bi a50 kullanıcısıyım çok da memnunum bana kalırsa bu fiyat bandında telefonun boyutu da bi hayli önemli zaten bütü oyunlari oynarsıniz telefondaki bunun yanı sıra şarjları da genel olarak iyi gider. Benim fikrimce biraz küçük bi telefon bak bendeki telefon maşallah tablet gibi bu sizin icin onemsizse a 51 öneririm bu arada piyasaya ufakça baktım bu fiyat bandindaki tüm telefonlar 6.4 inç üstü neredeyse cebe sığmıyor telefonlar![]()
Ama özellik olarak gerçekten geride bir cihaz diğer modellere göre yani bir redmi note 9s değil.Benim son önerim A 51.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.