Herkese merhabalar
Elimde MSI GD65 Gaming Anakart var. İşlemci ekran kartı gibi parçaları Mayıs ayının 10 'unda çıkacak olan Hasswell işlemcileri için beklemeli miyim acaba ? Birde fiyat konusunda bir fikri olan var mı yeni gelecek olan modeller için. Dolarda artıyor bir yandan.
Çünkü kafamda i7 4770k ve Asus Gtx 760 almak var. Bir fark yaratır mı bilmiyorum açıkçası.
Yardım ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ettim..
Göksel Gündüz Teşekkür ettim.
Bu fiyata monitör dahil değil.
Ben ekran kartında daha çok Nvidia taraftarıyım AMD almak ne getirir ne götürür tam olarak bilgi sahibi değilim.Ama Nvidia nın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Bu sadece bir düşünce.Tabi fikirlere açığım.Teknoloji olarak Amd ve Nvidia ekran kartlarının aralarında olan rekabetin hangi derecede olduğunu tam olarak bilmiyorum.
İşlemciyi i7 4770k değilde i5 4670k yapmak arasında çok bi fark yok galiba.Ekran kartını yükseltmek mantıklı ama parasal olarak kalan farkı Nvidia yönünyle kullanırsam gtx770 almak ta çok bir fark oluşturmayacak sanırım.
Psu olarak bunu Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar seçmen daha iyi olacaktır. Ekran kartıda sana kalmış. Geri kalanını bu önerideki gibi seçebilirsin.İntel Core i5 4670K Soket 1150 3.4Ghz 6Mb Cache 22Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
Powercolor R9 290X Pcs+ Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 410Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar
Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Beyaz Kasa - Vatan Bilgisayar
Everest Btx-750-1 750W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar