3000TL'ye Anakart ve Monitör Hariç Sistem Toplamalı Mıyım?

Amd hep ileriye dönük rol oynuyor. Yani bir süre sonra o kartın yerini başka kartlar alacak ve bir süre sonra yazılım desteği bitecek. Yazılımı kuramayanlar da beta driver ile işini sürdürecekler.
nVidia ise öyle değil. Yazılımda hep hatalarını kartlar eski bile olsa yazılım desteğini sürdürüyor. Şimdi anlaman dileğiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd hep ileriye dönük rol oynuyor. Yani bir süre sonra o kartın yerini başka kartlar alacak ve bir süre sonra yazılım desteği bitecek. Yazılımı kuramayanlar da beta driver ile işini sürdürecekler.
Nvidia ise öyle değil. Yazılımda hep hatalarını kartlar eski bile olsa yazılım desteğini sürdürüyor. Şimdi anlaman dileğiyle.
Yazılımın ne olduğunu biliyorum. 4 senedir AMD kullanıcısıyım şu ana kadar AMD'nin yazılım konusunda bir eksiğini görmedim. Arkadaşım Sapphire HD4850 kullanıyor, yazılım konusunda bir eksik görmedi.
Adsz312b2.jpg

Bu da kendi bilgisayarımdan. 4 yıllık HD6370m.

Ben sahsen nVidia taraftariyim. R9 a daha once bakmistim cok yi bir kart fakat fiyat pahali gibi geldi. O yuzden vazgectim. 750watt kasa dusunuyorum. 8gb ram 1866ghz cl9.. 1tb disk. i5 4670k ve ekran karti... Ekran karti da buyuk ihtimal gtx770 olacak

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı