3000TL'ye ASUS X541 laptop alınır mı?

Yer
Muğla/Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060

Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba, bir tanıdıktan laptop alacağız ASUS X541 kullanım amacım canlı ders, Netflix, LoL, CS:GO ve MC. Özellikleri şunlar; Intel i5 6198'du 4 GB RAM MX 920 ekran kartı Samsung 860 Evo 250 GB. Alırsam RAM'leri yükseltmeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'li olması güzel. Ama ekran kartı oyun için uygun değil. 720p ve en düşük ayarlarda bile 60 FPS'nin altına düşüyor CSGO'da. 4 GB RAM de Minecraft'ta sıkıntı yaratabilir, özellikle modlu oynayacaksan.
Laptop piyasası hakkında bilgim olmadığı için fiyat yorumu yapamıyorum, bilen biri daha iyi bir model önerebilir belki. Netflix, canlı ders ve internet işlerini sorunsuz yaparsın ama.

@V. Scaletta niye, sen 60 Hz monitörde 60'ın üstünde değer alamıyor musun? 70 kare de açar 120 kare de, sadece ekranda senin gördüğün görüntü yine 60 Hz hızında olur.

60 kare çalıştıran ekran kartını neden 60'dan fazlasını açmaya zorlayayım. Limit koyuyorum, dikey eşitlemeyi açıyorum durum hep 60'da sabit kalıyor. Ekran kartını fazla çalıştırmaktan başka bir şey değil.
Şu arkadaşı yanlış bilgi vermekten şikayet edin lütfen. Bilmediği halde kesin bilgi veriyor.
Tamam.

60 kare çalıştıran ekran kartını neden 60'dan fazlasını açmaya zorlayayım. Limit koyuyorum, dikey eşitlemeyi açıyorum durum hep 60'da sabit kalıyor. Ekran kartını fazla çalıştırmaktan başka bir şey değil.

Tamam.
Verdiğiniz bilgi yanlış ben 144 Hz ekranla 400 fpslere çıkabiliyorum fakat 144 hzden fazlasını göremem siz burda daha üstüne çıkamaz diyorsunuz bu da yanlış bir bilgi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı