3000TL'ye laptop önerisi

Bildiğim kadarıyla monster gönderim sıkıntısını aştı ve servisini güncelledi. Zaten İstanbulda iseniz Kadıköyde mağazaları olması lazım özelleştirme istemiyorsanız stokta varsa alırsınız. Msi da ge60 ı gtx860m ile güncelleyip piyasaya soktu ancak Türkiyede satışı çok nadir. Monstera güvenmezseniz bir kaç ay bekleyip yeni makyajlı ge60 ı almanızı öneririm.

Edit: MONSTER® ABRA A5 V2.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

MSI Global GE60 2PE Apache Pro

Bunları kıyaslayabilirsiniz, fakat msi türkiyede daha pahalı olacaktır. Sadece klavyesi 100€ (300tl) SteelSeries International shop - SteelSeries Apex Gaming Keyboard - Keyboards

Son düzenleyen: Moderatör:
Az bir sure daha bekleyin. MSI GE60 modeli yeni ekran karti GTX860M ile dizayn edildi. Turkiye'de satisa cikacak.
Bekleyemezseniz GTX765M ekran kartli modelini alin.

GTX860M'li MSI GE60'ların Türkiye'ye geliş tarihi hakkında bilgisi olan var mı? Ben de 3000-3500 civarı bir bütçe ayırdım. GE60'ı beklememi mi tavsiye edersiniz?

Gtx850m li modeller yani ge60 apache pro-033 olarak geçenler şuanda Türkiye piyasasına girdi ve satışta ancak pro-003(gtx860m) modeller daha ortalıkta yok. Tahminimce en geç Haziran başı gibi girmiş olur.

Msi ge60 ekran kartı düşük olabilir ama gerek kasa açısından gerek yanındaki gelen ekipman, malzemeler, özel steelseries klavye, 2. bir isteğe göre çalışan fan olsun bunlar insanın kalbini çalıyor açıkçası. Monster'a ben güvenmiyorum ama bu benim şahsi düşüncem.

Msi ge60 ı öneririm gtx 765 ekran kartı var ve bence işinizi rahatça görür, 860m serisi çok pahalıya gelecek Türkiye'ye ve 700 serisinde fazla bir şey eklenmemiş. 800 700 neredeyse eşit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı