3000TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000

570297

Decapat
Herkese iyi sosyaller, sınırlı bütçe ile sistem topladım ancak monitör eksiğim var. Hoşuma giden monitörler 3.500TL bandına çıkmış durumda. İndirim beklemek yararıma mı yoksa zararıma olur bilmiyorum. Şu an aklımda 2.800TL bandında "ViewSonic 23.6 VX2458" monitör var alınır mı? Önerilerinize açığım.

Oynadığım oyunlar CS:GO, Valorant, FIFA, Apex.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz model TN panel, alınmaz bence. Güzel modeller dediğiniz gibi o civarlarda. İndirim konusu için ise fiyatlar belli olmuyor, kendi kararınıza kalmış; kumar oynamak gibi.

Herkese iyi sosyaller, sınırlı bütçe ile sistem topladım ancak monitör eksiğim var. Hoşuma giden monitörler 3.500TL bandına çıkmış durumda. İndirim beklemek yararıma mı yoksa zararıma olur bilmiyorum. Şu an aklımda 2.800TL bandında "ViewSonic 23.6 VX2458" monitör var alınır mı? Önerilerinize açığım.

Oynadığım oyunlar CS:GO, Valorant, FIFA, Apex.

Hocam o dediğiniz monitör IPS ekran değil TN ekran.

Bunlara bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğiniz model TN panel, alınmaz bence. Güzel modeller dediğiniz gibi o civarlarda. İndirim konusu için ise fiyatlar belli olmuyor, kendi kararınıza kalmış; kumar oynamak gibi.
Hocam TN panel olduğunun farkındayım fakat dediğim gibi IPS modelleri 3.500TL bandında ve indirime girer mi meçhul. Bütçeme en uygun olarak Viewsonic'in bu modelini bulabildim. Parayı çöpe atmış olur muyum?

Hocam o dediğiniz monitör IPS ekran değil TN ekran.
Hocam TN olduğunu biliyordum bütçeme uygun güzel IPS öneriniz var mı?

Hocam TN panel olduğunun farkındayım fakat dediğim gibi IPS modelleri 3.500TL bandında ve indirime girer mi meçhul. Bütçeme en uygun olarak Viewsonic'in bu modelini bulabildim. Parayı çöpe atmış olur muyum?
Biriktirebiliyorsanız IPS, en kötü VA panel alın bence. TN panel aşırı renksiz ve soluk oluyor. YouTube'dan testlere bakabilirsiniz.

Bunlara bakabilirsin.
Rampage markasını sosyal'de pek önermiyorlar ve dragos markasınıda ilk defa duydum. O yüzden emin olamadım hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı