3000TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3000
Reis benim bulunduğum yerde yok ve ailemde 2. Ele yaklaşmaz

Reis ekran kartı sadece 11k
Ekran kartı TUF olduğu için 11K ama aşırı derece de gereksiz pahalı. TUF bile olsa o parayı etmez. Markadan dolayı en fazla 1K oynamalı ama bazı vatandaşlar markaya çok takılıyor. Bu yüzden fiyatlar böyle. Kazık yemişsiniz. İptal edin.

Gözünü seveyim 11K eder mi peki?
Günlerce 6.7K'dan satıldı.

😆

Ekran kartı TUF olduğu için 11K ama aşırı derece de gereksiz pahalı. TUF bile olsa o parayı etmez. Markadan dolayı en fazla 1K oynamalı ama bazı vatandaşlar markaya çok takılıyor. Bu yüzden fiyatlar böyle. Kazık yemişsiniz. İptal edin.
İptal etme gibi bir lüksüm yok bugün vermem lazımdı

😆
AMD istemiyormuş, yoksa 6700XT'li sistemi atıcaktım.

İptal etme gibi bir lüksüm yok bugün vermem lazımdı
2 Haftalık iade hakkın var dostum nasıl yok? Biz öneriyi yaptık yol yakınken dön derim seçim senin. 11K etmeyeceğini göstermek için de bunu atayım.

Keşke sistemi almadan sorsaydın.
Yapabileceğimiz bütün önerileri yaptık şimdi toparlıyorum.
Bütçe artarsa VP249QGR.
Bütçe artmıyorsa 2.el 24G2U falan bak.
Sıfır almak istiyorsan mecbur tek seçenek attığım LG olan model.
Ya reis anakart b-660m plus h-610m değil neresi kazık

AMD istemeyenlere yardım etmiyorum. Kolay gelsin hocam. Allah sabır versin.
Karşı bloktaki arkadaşımsa 6750xt var yazılım konusunda sorun yedi ve uzun ömürlü değil kartları

Ne oldu kanka B660 olunca? Daha fazla FPS mi alacaksın işlemcin 12100F bir de.
12100f 5600x ile neredeyse aynı FPS veriyor ve b660m 4 ram slotlu 2 M2 slotlu param olunca i5 12.besile geçip 32 ram yapıp bır M2 daha eklicem update odaklı aldığım için pahalı kazık yediğim yok

Karşı bloktaki arkadaşımsa 6750xt var yazılım konusunda sorun yedi ve uzun ömürlü değil kartları

12100f 5600x ile neredeyse aynı FPS veriyor ve b660m 4 ram slotlu 2 M2 slotlu param olunca i5 12.besile geçip 32 ram yapıp bır M2 daha eklicem update odaklı aldığım için pahalı kazık yediğim yok
12100F mi 5600x ile aynı FPS'i veriyor? :)
Şöyle bi L3 önbelleğini sömüren oyunlara girip deneyin bakalım. AAA oyunlarda da aynı durum geçerli tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı